03 / 05 / 2024

İngiltere'de 3 evin 23,5 milyon TL'ye satılıyor! Çıkmaz sokaktaki satış şaşırttı!

İngiltere'de 3 evin 23,5 milyon TL'ye satılıyor! Çıkmaz sokaktaki satış şaşırttı!

İngiltere'deki açık artırma gündeme bomba gibi düştü. Üç evin yer aldığı çıkmaz sokağın 575 bin pound'a (yaklaşık 23,5 milyon Türk Lirası) satılması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...



İngiltere'de yapılacak olan bir açık artırma basında geniş yer tuttu. Dört yatak odalı iki ev ile ki yatak odalı bir evin yer aldığı bölge satışa çıkarılıyor. 

Batı York'taki Wakefield yakınlarında bulunan Normanton'da yer alan gayrimenkuller yatırımcılar için altın bir fırsat şeklinde ifade ediliyor. 

İngiltere de 3 evin 23,5 milyon TL ye satılıyor! Çıkmaz sokaktaki satış şaşırttı!

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; yrıca çiçekli halılar ve kullanılan duvar kağıtlarıyla 1960'lı yılların klasik tasarımına sahip olan mülkler konuklarını adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. 

Satışı yapacak olan Auction House West Yorkshire sözcüsü, konuyla ilgili konuştu ve "Bu, rüya gibi bir yenileme projesi satın almak için hayatta bir defa karşınıza çıkacak bir imkan" ifadelerini kullandı. 

Müzayede evi satış sayfasında tüm gayrimenkullerin yenilenmesinin gerektiği de belirtildi. 

İngiltere de 3 evin 23,5 milyon TL ye satılıyor! Çıkmaz sokaktaki satış şaşırttı!

Son zamanlarda yurt dışında satışa sunulan mülkler dikkatleri çekiyor. En son 2019 yılının başlarında Manhattan'daki 220 Central Park South'ta bir çatı katı dairesi için yaklaşık 240 milyon dolar ödeyen hedge fonu milyarderi Ken Griffin, konut alımında rekora imza atmış ve en pahalı mülkü satın alarak dikkatleri çekmişti. 

Geçtiğimi ay da Florida'da, sahil kenarındaki göz kamaştırıcı bir evin satışa çıktığı açıklandı. Söz konusu evin satış bedeli 295 milyon dolar olarak açıklandı. 

Coldwell Banker Realty'den Dawn McKenna Group tarafından, Leighton Candler Corcoran Ekibi ve Savills'den Rory McMullen ortaklığıyla pazara sunulan gayrimenkulün satışı 295 milyon dolara yapılırsa, Amerika Birleşik Devletleri'nin şimdiye kadar gördüğü en pahalı konut satışı olacağı belirtildi. 

Dünyada 'yeni şehir' furyası başladı!

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Tahliye taahhüdünün noterde yapılması şartı geliyor!

BİM 16 Mart 2024 aktüel güncel kataloğunu yayımladı! ! Bu cumartesi BİM'de indirimli ürünler raflarda yerini aldı!

 


Geri Dön