04 / 05 / 2024

toki afşin başvuru

toki afşin başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Afşin Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut satışa sunuluyor. Kahramanmaraş Afşin TOKİ Konutları'ndaki 1 dairenin fiyatı 125 bin lira.

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı! Tam 216 kişi alınacak!

​​​​​​​Trakya üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Tam 216 kişilik kadro için aranan şartlar haberimizde yer alıyor.

Türk Telekom personel alımı yapacak! KPSS 'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Yeni bir iş fırsatı duyurusu yapıldı! İş arayanlar dikkat! KPSS şartı aranmadan ve deneyim gerekliliği olmadan işe alım yapılacak. Kurum personel alımı yapacak! KPSS'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaya para yatırılıyor? İşte TOKİ ödeme planı!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaların kullanıldığı ve para yatırıldığı araştırılıyor. İşte o detaylar…

TOKİ 81 il projesi için tarih belli oldu! 81 il için başvuru dönemi başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen buraya bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ sosyal konut projesi için tarih belli oldu. 81 il için başvuru dönemi başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen buraya bakın...

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri belli oldu! 2 bin 400 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Bolu Mudurnu projesi için başvuru dönemi 27 Haziran'da başlıyor. İşte detaylar...

TOKİ Konya için başvuru tarihi belli oldu! 70 bin lira peşinatla 2+1 ve 3+1 ucuz konut fırsatı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Cihanbeyli Konutları için başvuru tarihini açıkladı.  İşte TOKİ Konya başvuru tarihleri ve proje detayları...

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, Futbol şubelerini bir araya getirmek amacıyla 130 dönümlük bir arazi için başvuru yaptıklarını kaydetti.

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

toki afşin başvuru Haberi

toki afşin başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Afşin Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Kahramanmaraş Afşin Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 04 Ağustos – 30 Eylül 2014 tarihleri

arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecektir.


Kahramanmaraş Afşin TOKİ Konutları fiyatları!


Kahramanmaraş Afşin TOKİ Konutları'nda yer alan 1+1 dairenin fiyatı 125 bin lira olarak belirlendi.


İlanın detayı için