27 / 04 / 2024

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...



Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımına ilişkin çalışmalarda son aşamaya gelindi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemiyle 1500 kadrolu memur istihdamı için başvurular alınmaya başlanacak.

Peki, Ticaret Bakanlığı'nın merakla beklenen 1.500 memur alımı ne zaman, hangi tarihte yapılacak? 1.500 personel alımı için başvuru tarihleri belli oldu mu? Ticaret Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve Ticaret Bakanlığı personel alımı detayları...

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığı 81 şehirde görevlendirmek üzere 1500 kadrolu memur alımı gerçekleştirilecek. Milliyet'te yer alan habere göre, Ticaret Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, memur alım sürecine ilişkin bilgiler verildi. Yapılan bu açıklamadan sonra gözler Ticaret Bakanlığı memur alımı başvurularına çevrildi.

TİCARET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI DUYURUSU

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığı 1.500 kadrolu memur alımı için yaptığı yazılı açıklamada "Aramıza yeni katılacak olan çalışma arkadaşlarımızla beraber daha etkin bir piyasa denetimi gerçekleştirmeyi, stokçuluk, güvensiz ürün ve fahiş fiyat artışları gibi vatandaşların mağduriyetine neden olan haksız ticari uygulamalarla mücadeleyi artırarak sürdürmeyi planlıyoruz. Ayrıca bir bölümü gümrük kapılarında görevlendireceğimiz yeni çalışma arkadaşlarının gümrük işlemlerinin hızlanmasına da önemli katkılar vereceğini değerlendiriyoruz. Bahse konu olan personel alımı süreci hakkında, Ticaret Bakanlığı tarafından gerekli duyuru yapılacak."


TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı başvuru tarihleri ile ilgili ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Yine verilen bilgilere göre, Ticaret Bakanlığı duyurular ekranından söz konusu süreçle ilgili tarih ve başvuru ayrıntılarının açıklanması bekleniyor.

TOKİ'den bu ile 475 konutluk 3 yeni proje geliyor! Ucuz konut bekleyenler bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu! 

TOKİ Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor! Dev projenin ihalesi yarın!


Geri Dön