14 / 05 / 2024

toki afyonkarahisar evleri başvuru

toki afyonkarahisar evleri başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamında 35 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunulacak...

Tarihi Afyonkarahisar evleri restore çalışması 2024'de tamamlanacak!

Afyonkarahisar'da tarihi Afyon Evleri restore ediliyor. 100 yapının restorasyonu tamamlanırken, projenin ikinci etabına başlandı.Çalışmaların 2024 yılında tamamlanması öngörülüyor. 

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar İscehisar'de hayata geçirdiği 370 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Afyonkarahisar’ın Bayat İlçesi’nde hayata geçirilen 84 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi, Ahmetpaşa Beldesi’nde inşa edeceği 100 konutun ihalesi gerçekleşti.

TOKİ Afyonkarahisar Ahmetpaşa 100 konut ihalesi yarın!

Afyonkarahisar İli, Sinanpaşa İlçesi Ahmetpaşa Beldesi 100 Adet Tarımköy Tipi Konut ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar 215 konut ihalesi yarın!

Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Çetinkaya Mahallesi 215 Adet Konut ve Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dazkırı’da hayata geçireceği 142 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 142 konut ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar İli Dazkırı İlçesi Esentepe Mahallesi 142 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Afyonkarahisar 215 konut ihalesi yarın!

Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Çetinkaya Mahallesi 215 Adet Konut ve Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın yapılacak..

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 3. Etap ihalesi 12 Haziran'da!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesi, İncirli Mahallesi 3. Etap'ta hayata geçirilecek olan 800 konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar'da bin 57 konutu teslim etti!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde inşa edilen bin 57 konutun teslimleri gerçekleşti. Konutlar, hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut kura sonuçları açıklandı!

TOKİ ile Afyonkarahisar Şuhut Belediyesi ortaklığında inşa edilen TOKİ Afyonkarahisar Şuhut projesinin kura çekilişi gerçekleşti.

toki afyonkarahisar evleri başvuru Haberi

toki afyonkarahisar evleri başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamında 35 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunulacak.


Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. nin tüm Şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 09 Aralık-31 Aralık 2013 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.



TOKİ  Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatı 115 bin 533 lira olarak belirlendi. 



Detaylı bilgi için