05 / 05 / 2024

toki afyonkarahisar kura sonuçları

toki afyonkarahisar kura sonuçları

TOKİ Afyon Küçükçobanlı kura sonucu 03.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Afyon Küçükçobanlı 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Küçükçobanlı projesinde yer alan 479 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Afyon Küçükçobanlı kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Afyon Küçükçobanlı kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 479 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Afyonkarahisar Konutları kura çekilişi gerçekleşti!

Afyon Belediyesi ve Gazeteciler Derneği konut projesi, Milli Emlak Müdürlüğü toplu konut projesi ve alt gelir grubu için yapılan konut projesinin kurası, Afyon 6'ıncı Noteri Ali Baykal huzurunda çekildi..

TOKİ Afyon 864 konut kurası çekildi!

Afyonkarahisar Belediyesi’nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından alt gelir grubu, Afyonkarahisar Belediyesi ve Defterdarlık personeli ile gazeteciler için yapılacak konutların, konut ve hak belirleme kuraları çekildi.

TOKİ Afyonkarahisar'da 864 kişiyi ev sahibi yaptı!

Afyonkarahisar'da TOKİ alt gelir grubu, Afyonkarahisar Belediyesi ve Defterdarlık personeli ile gazeteciler için yapılacak konutların, konut ve hak belirleme kuraları çekildi. Çekilişte 864 kişi ev sahibi oldu.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022!

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Küçükçobanlı kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Küçükçobanlı projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Dinar kura çekilişi 27 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutların kura çekilişi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat'ta hayata geçirdiği 101 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Ahmetpaşa kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Afyonkarahisar'da hayata geçirdiği 100 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dazkırı projesinde yer alan 137 adet konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde hayata geçirdiği 33 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Zafer 33 konut kura sonuçları!

TOKİ Afyonkarahisar Zafer kura sonuçları henüz belli olmadı. Projede 33 adet konut bulunuyor. 

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar kura çekilişi gerçekleştirildi!

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar kura çekilişi gerçekleştirildi. 370 konuluk projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. 

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar İscehisar'de hayata geçirdiği 370 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Afyonkarahisar’ın Bayat İlçesi’nde hayata geçirilen 84 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut kura sonuçları açıklandı!

TOKİ ile Afyonkarahisar Şuhut Belediyesi ortaklığında inşa edilen TOKİ Afyonkarahisar Şuhut projesinin kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut kura sonucu!

412 adet konutluk, Şuhut 2. Etap Belediye Projesine ilişkin “Konut Belirleme Kurası” bugün çekilecek. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Şuhut kura sonucu...

toki afyonkarahisar kura sonuçları Haberi

toki afyonkarahisar kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Küçükçobanlı projesinde yer alan konutlar için kura heyecanı başladı. 

TOKİ Afyon Küçükçobanlı kura sonucu 03.07.2019 haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon 2019 projesinde toplam 479 adet konut bulunuyor.

Afyon Küçükçobanlı TOKİ 50 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

374 adet 2 oda 1 salon konut, 105 adet 3 oda 1 salon konuta yer verilen TOKİ Afyonkarahisar Küçükçobanlı 2019 projesindeki konutlar için başvuru dönemi 19 Nisan tarihinde sona erdi.

TOKİ Afyon Küçükçobanlı 2019 projesinin kura sonuçları yarın açıklanacak. Projedeki 2+1 konutların alanları 99 metrekare, 3+1 konutların alanları 119 metrekare olarak tasarlandı.

En düşük konut bedelinin 142 bin 500 TL, en yüksek konut bedelinin 209 bin TL olarak belirlendiği Afyon TOKİ projesi için başvurular Halk Bankası'nın Afyonkarahisar ilindeki...