03 / 05 / 2024

TOKİ Altındağ Cinderesi evleri

TOKİ Altındağ Cinderesi evleri

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi yaptıracak.29 Temmuz Cuma günü saat 10:30'da ihale edilecek proje Altındağ'daki ihtiyaç sahiplerinin konut hayalini gerçekleştirecek...

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Altındağ Cinderesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi. İşte projenin ilk görselleri...

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

TOKİ'den Altındağ Cinderesi ve Mamak Yatıkmusluk'a 1.220 konut!

TOKİ, Ankara Altındağ Cinderesi ve Mamak Yatıkmusluk bölgelerine yapacağı toplam 1.220 konut için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na resmi başvuruları yaptı...

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 konut yaptıracak!

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi yaptıracak.29 Temmuz Cuma günü saat 10:30'da ihale edilecek proje Altındağ'daki ihtiyaç sahiplerinin konut hayalini gerçekleştirecek...

Altındağ Cinderesi’nde dönüşüm başladı!

Altındağ Belediyesi, çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Bugüne kadar Altındağ’da kavgasız gürültüsüz 45 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, Beşikkaya Mahallesi, Cinderesi bölgesindeki yıkım çalışmalarını da tamamladı.

Altındağ Cinderesi'nde yıkımlar başladı!

Altındağ Belediyesi, kaçak yapılara taviz vermiyor. İlçede bugüne kadar 45 bine yakın gecekondu yıkan Başkan Veysel Tiryaki ve ekibi, Altındağ'ı daha modern bir hale getirmek için var gücüyle çalışıyor.

Altındağ Cinderesi’nde yıkım başladı!

Altındağ’ı daha modern bir hale getirmek için var gücüyle çalışıyor. Başkan Tiryaki, kentsel dönüşümün önüne geçen harabe yapıları bir bir ortadan kaldırırken vatandaştan da tam not alıyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura yeri!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura yeri açıklandı. Aylık 487,23 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilen projede 2+1 ve 3+1 daireler kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekilişi 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekilişi 2015 kapsamında konut fiyatları 77 bin 795 TL'den başlıyor. Başvuruları 27 Mart'ta sona eren projede 120 aya varan vade yapılıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi bugün!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi bugün. Yüzde 15 peşinatta 108 ay vade imkanı sunan projede 7 bin 796 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi ne zaman?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura satışları Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Peki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Altındağ Cinderesi evleri Haberi

TOKİ Altındağ Cinderesi evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni konut üretimine ara vermeden son sürat devam ediyor. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan son açıklamasında bu yıl 30 ilde ürettiği 2 bin 574 konutu açık satış yöntemiyle satışa çıkarttıklarını belirtmişti.


İhaleyle çeşitli illerde konut inşa eden ve ihtiyaç sahiplerine yönelik konut satan TOKİ, bu kez Ankara Altındağ'daki ihtiyaç sahiplerinin konut hayalini gerçekleştirecek. 


TOKİ Ankara'nın Altındağ ilçesinin Cinderesi bölgesinde 824 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi yaptıracak.


TOKİ Altındağ Cinderesi 824 konut ihalesi 29 Temmuz 2016 Cuma günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek. İnşa edilecek konutların tipleri ve mimari tasarımları henüz belli değil. 


Web: https://www.toki.gov.tr/


Esra Nur AÇKI /...