05 / 05 / 2024

toki ankara dar gelirli evleri

toki ankara dar gelirli evleri

TOKİ Ankara Çubuk alt gelir grubu kampanyası başvuru süresi 13 Ocak - 31 Mart 2014 tarihleri arasında devam edecek. Konut fiyatlarının 47 bin 172 TL'den başladığı alt gelir grubu kampanyasında teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek...

TOKİ Ankara projesinde son dakika! O ilçeye tam 573 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı, başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Ankara 2022 projesinde son dakika detayları...

TOKİ Ankara 2022 projesi için beklenen gün geldi! Çubuk'a tam 503 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih belli oldu! Ankaralılara 503 yeni ve ucuz konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara 2020 kura çekilişi 6 Mart'ta!

TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yürütülen 100 bin sosyal konut projesinde kura tarihleri belli oldu. Ankara'da ilk kura ise Sincan'daki 2 bin 300 konut için 6 Mart'ta çekilecek.

TOKİ Ankara Saraycık'taki 598 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde bulunan 598 adet konutu açık artırma usulüyle satışa sunuyor. 

TOKİ Ankara'daki 1.489 ucuz konutu satışa çıkarıyor!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'da 4 yeni kampanyaya daha başladı. TOKİ yarın itibariyle başkentteki 1.489 konutu satışa çıkarıyor.

TOKİ Ankara projesi 2018!

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Ankara Etimesgut'ta yeni bir proje inşa edecek.

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

TOKİ Ankara'da 341 TL taksitle konut satacak!

TOKİ Başkent Ankara’da da 341 liradan başlayan taksitle emeklileri ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak. Toplam 952 konut için başvurular 22 Ekim - 20 Kasım 2015 tarihleri arasında kabul edilecek

TOKİ Ankara'da emekliler ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak!

Ankara Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ankara’da da 341 liradan başlayan aylık ödemelerle emeklileri ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak.

toki ankara dar gelirli evleri Haberi

toki ankara dar gelirli evleri


TOKİ Ankara Çubuk alt gelir grubu kampanyası!


Ankara Çubuk'ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından alt gelir grubuna yönelik olarak 30 adet konut satışa çıkarılıyor. TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur Evleri'nde satışa sunulan konutar için başvurular 13 Ocak 2014 tarihinde başladı.


TOKİ Ankara Çubuk alt gelir grubu kampanyası başvuru süresi 31 Mart 2014'te sona erecek. Kurasız başvuru 

önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunulan TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur müracaatları Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubelerinden yapılabiliyor. 


TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur alt gelir grubu fiyatları 47 bin 172 TL ile 57 bin 135 TL arasında değişiyor. 65 metrekare büyüklüğünde inşa edilen TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur projesindeki daireler için peşinat olarak 4 bin TL ödemesi yapılıyor. sonrasında kalan tutar 180 ay vadeli...