02 / 05 / 2024

toki ankara yatıkmusluk son başvuru tarihi ne zaman

toki ankara yatıkmusluk son başvuru tarihi ne zaman

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde yer alan 302 adet konut için başvurular 13 Aralık 2017-29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara projeleri için start verdi! 1.048 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, başkent Ankara'da da 2 yeni projede 1.048 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

TOKİ Ankara projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 100'ün üzerinde yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana'da 185 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ankara Mamak 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ankara Yatıkmusluk TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer verilen Yatıkmusluk TOKİ'de başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Ankara Yatıkmusluk TOKİ başvuruları bugün başladı!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin bulunduğu TOKİ Yatıkmusluk projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen  302 konutluk  Ankara Mamak Yatıkmusluk projesi stoklarında yer alan daireler satışa sunulmuştu.

TOKİ Ankara Yatıkmusluk başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde yer alan 302 adet konut için başvurular 13 Aralık 2017-29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

toki ankara yatıkmusluk son başvuru tarihi ne zaman Haberi

toki ankara yatıkmusluk son başvuru tarihi ne zaman

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde yer alan 302 adet konut için başvurular bugün başlıyor. Projede  yer alan konutlar için son başvuru tarihi 29 Aralık olarak belirlendi.

Mamak Yatıkmusluk projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat oranıyla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Yatıkmusluk Konutları'nda daire fiyatları 174 bin 604 TL ile 194 bin 30 TL arasında değişiyor. Projedeki vade süresi 120 ay, 156 ay ve 180 ay olarak belirlendi.

En düşük taksit bedelinin 727,52 TL olarak belirlendiği projede peşinat oranı 17 bin 460 TL ile 66 bin 542 TL arasında değişiyor.