29 / 04 / 2024

TOKİ Ankaraya hastane yaptırıyor

TOKİ Ankaraya hastane yaptırıyor

TOKİ, Ankara merkezli Kart İnşaat Şirketi'ne Ocak 2013'te Zafer Mahallesi'nde 70 bin metrekarelik alan biri 4, diğeri 6 katlı iki blok halinde, 250 yataklı yeni bir devlet hastanesi yaptırmaya başladı.

Kayseri'ye yeni hastane müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İldem-Beyazşehir-TOKİ bölgesinde hayata geçirilecek olan hastane için çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum 2 Mayıs'ta!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu bugün saat 15.00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası'nda hastane yaptıracak!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ, Kastamonu'ya yeni hastane yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ son üç yılda 286 hastane yaptı!

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Alanya'da TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatını inceledi. Turan, 3 yılda 286 hastane yaptıklarını söyledi.

TOKİ 3 yılda 286 hastane inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirtti.

Erdoğan Tok: İlkadım'da kentsel dönüşüme başlayacağız!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Hastane ve Kökçüoğlu Mahallelerinde bu dönüşümü gerçekleştirme oranımız oldukça yüksek." diye konuştu.

TOKİ Uşak Banaz'da 50 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Uşak Banaz'da 50 yataklı hastane yaptırıyor. 50 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi 20 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kocaeli ve Derince Belediyesi askeri hastane arazisini inceledi!

TOKİ ’ye devredilen eski askeri hastane arazisinde incelemelerde bulunan başkanlar, buranın Derince halkının menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde kullanılacağını belirtti.

Bilecik Osmangazi'ye özel hastane yapılacak!

Bilecik Osmangazi Mahallesi'ne (TOKİ) "özel hastane" geliyor. Adapazarlı 10 uzman doktorlu bir sağlık grubu tarafından Bilecik'e özel hastane açmak için Sağlık Bakanlığı'na başvurulduğu ve hastane yerinin belirlendiği öğrenildi.

Ereğli'de hastane hattı TOKİ'ye kadar uzatıldı!

Ereğli'de hastane hattı TOKİ'ye kadar uzatıldı. Konya'nın Ereğli ilçesinde, Toros Mahallesi TOKİ evlerinde ikamet eden vatandaşların ulaşımda yaşadıkları sorunun çözümü için minibüs talepleri sonuca bağlandı.

TOKİ Ankaraya hastane yaptırıyor Haberi

TOKİ Ankaraya hastane yaptırıyor

TOKİ, Ankara merkezli Kart İnşaat Şirketi'ne Ocak 2013'te Zafer Mahallesi'nde 70 bin metrekarelik alan biri 4, diğeri 6 katlı iki blok halinde, 250 yataklı yeni bir devlet hastanesi yaptırmaya başladı. 


Kaba inşaatı tamamlanan ve Ocak 2015'te hizmete girmesi planlanan hastanenin inşaatı, yüklenici firmanın yaşadığı ileri sürülen maddi sıkıntılar nedeniyle ağır ilerlerken açılışı da sarktı. Ödemiş Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Ziya Yurdakonaı, yeni binanın inşaatında yaşanan olumsuz durumu Cumhurbaşkanlığı Danışmanı AK Paıti İzmir Milletvekili Binali Yıldınm'a sozlu sunduklarını belirtip, "Kendisinden olumlu cevap aldık, Ankara'da bu işin takipçisi olacak. Hastanemizin nisan ayına yetişmesini bekliyoruz" dedi. Öte yandan mevcut binanın 4 katlı C Bloğu nun diş hastanesine dönüştürüleceği bildirildi.



Hürriyet...