29 / 04 / 2024

Kocaeli ve Derince Belediyesi askeri hastane arazisini inceledi!

Kocaeli ve Derince Belediyesi askeri hastane arazisini inceledi!

TOKİ ’ye devredilen eski askeri hastane arazisinde incelemelerde bulunan başkanlar, buranın Derince halkının menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde kullanılacağını belirtti.



Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince’de yaptıkları temaslar kapsamında geçtiğimiz günlerde TOKİ’ye devri gerçekleşen askeri hastane arazisini de inceledi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önünde askeri bölge olarak kullanılan yaklaşık 140 dönümlük arazinin TOKİ’ye devrinin gerçekleşmesi sonrasında burada yapılması planlanan projelerle ilgili çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Bulut, bu konuda önemli mesajlar verdi.

 

PROJEYİ DERİNCELİLER ONAYLASIN

Askeri hastane alanında yaptığı incelemeler esnasında açıklamalarda bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Biz bu bölgeye konut yapılmasına kesinlikle karşıyız ve bu noktada temaslarımız devam ediyor. Amacımız askeri hastane alanının, ilçe halkımızın menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde kullanılması” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “140 dönümlük bu alanın Derincelilerin onaylayacağı bir proje ile neticelenmesi için gerekeni yapacağız” dedi.


Manşet Kocaeli


Geri Dön