16 / 05 / 2024

Toki eski askeri hastanesi

Toki eski askeri hastanesi

TOKİ ’ye devredilen eski askeri hastane arazisinde incelemelerde bulunan başkanlar, buranın Derince halkının menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde kullanılacağını belirtti.

‘İmara açılmayacak’ denmişti! Eski askeri arazideki konut projesine onay verildi!

Cevahir Yapı’nın, İstanbul Tuzla’da eski askeri arazide konut projesi inşa etmek için onay aldığı öğrenildi. Daha öncesinden söz konusu arazinin imara açılmayacağı belirtilmişti.

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

TOKİ Bakırköy'deki askeri araziyi 232 milyon TL’ye satıyor!

TOKİ, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bulunan eski askeri araziyi satışa çıkardı. Atatürk Havalimanı'nın hemen yanında bulunan arsa için 232 milyon TL isteniyor.

Vatan Caddesi üzerindeki eski askeri alan imara açılacak!

Hazine taşınmazlarının ekonomiye kazandırılması" kapsamında, Vatan Caddesi üzerinde bulunan eski askeri alanın imar planlarını değiştiren teklifi onayladı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvurusu!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvurusu 20 Eylül'de başlayacak. Proje 2 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi kapsamında üretilen 2 adet konut 20 Eylül - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında açık satış yöntemi ile satışa sunulacak. İşte, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru!

Toplam 2 adet dairenin satışa sunulduğu projede fiyatlar 186 bin 316 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru...

TOKİ Eskişehir'e 484 konut yapacak!

TOKİ, Eskişehir'de 484 konut daha yapmak için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 19 Ağustos'ta gerçekleşecek, 2 yıl içinde tamamlanacak.

TOKİ, Eskişehir Yenidoğan’daki 5 gayrimenkul satıyor!

TOKİ, Eskişehir Odunpazarı ilçesi Yenidoğan’da 5 parseli satışa çıkarıyor. Toplam muhammen bedeli 37 milyon olan parsellerin 4’ü konut, 1’i iş merkezi alanı olarak satışa çıkarılacak.

TOKİ Eskişehir'deki 5 gayrimenkulü satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 18 ilde toplam 81 taşınmazı açık artırma ile satışa çıktığını duyurdu. Eskişehir'den de 5 ayrı konut ve ticaret alanı olan parsel satışa sunulacak.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları ne zaman sona eriyor?

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları ne zaman sona eriyor?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi sonuçları bugün saat 14:00'de açıklanmaya başlandı. Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar taksitlendirme uygulanıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün saat: 14.00 ’de yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet daire satışa çıkarıldı.

Toki eski askeri hastanesi Haberi

Toki eski askeri hastanesi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince’de yaptıkları temaslar kapsamında geçtiğimiz günlerde TOKİ’ye devri gerçekleşen askeri hastane arazisini de inceledi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önünde askeri bölge olarak kullanılan yaklaşık 140 dönümlük arazinin TOKİ’ye devrinin gerçekleşmesi sonrasında burada yapılması planlanan projelerle ilgili çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Bulut, bu konuda önemli mesajlar verdi.

PROJEYİ DERİNCELİLER ONAYLASIN

Askeri hastane alanında yaptığı incelemeler esnasında açıklamalarda bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Biz bu bölgeye konut yapılmasına kesinlikle karşıyız ve bu noktada temaslarımız devam ediyor. Amacımız askeri hastane alanının, ilçe halkımızın menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde kullanılması” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “140 dönümlük bu alanın Derincelilerin onaylayacağı bir proje...