06 / 05 / 2024

toki antakya devlet hastanesi

toki antakya devlet hastanesi

Vali Topaca yetkililerden bilgi aldı. Vali Topaca incelemelerin ardından yaptığı açıklamada "Söz konusu hastane ilimiz için çok önemli. Günümüzde gelişmişliğin en büyük göstergelerinden biri de şüphesiz hastanelerdir" dedi

Antakya Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Sağlık Bakanı Mehmet Mtiezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti...

TOKİ Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek. Konutların yanı sıra dükkanların da yer aldığı projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ, Antakya projesi için düğmeye bastı! 472 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya'da 472 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Antakya 1. Etap Konutları'nda çalışmalar devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri programı kapsamında TOKİ 1. Etap Konutları bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeşil alanda incelemelerde bulundu.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Antakya Devlet Hastanesi Eylül'de açılıyor!

Hatay'da temeli 3 yıl önce atılan Antakya 750 Yataklı Devlet Hastanesi'nin Eylül ayında hizmete gireceği açıklandı. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek olan hastanede 96 poliklinik ve 30 adet ameliyathane olacak.

750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi Eylül'de açılacak!

TOKİ tarafından Antakya Küçük Dalyan Mahallesi’nde yaptırılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi, sahip olduğu donanımla adeta bölge hastanesi gibi hizmet verecek.

Antakya Yeni Devlet Hastanesi yoluna asfalt!

Vatandaşları güvenli ve kaliteli ulaşım imkânlarıyla buluşturmak amacıyla hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Yeni Devlet Hastanesi yolunda beton- asfalt çalışmalarına başladı.

Antakya TOKİ 1. Etap'ta park çalışmaları yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Toki 1. Etap Konutlarının yanında yapımı süren park ve yeşil alan çalışmalarını denetledi.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ, Kastamonu Devlet hastanesi'nin kaba inşaatını tamamladı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ Sultanbeyli 'de 400 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

TOKİ İstanbul Sultanbeyli ilçesi 400 yataklı devlet hastanesi İle altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 1 Ekim 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Antakya 2. Etap TOKİ bölgesine park ve yeşil alan kazandırılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

toki antakya devlet hastanesi Haberi

toki antakya devlet hastanesi


Hatay Valisi Ercan Topaca, TOKİ tarafından yaptırılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. 

Hastane inşaatı alanını inceleyen Vali Topaca yetkililerden bilgi aldı. Vali Topaca incelemelerin ardından yaptığı açıklamada "Söz konusu hastane ilimiz için çok önemli. Günümüzde gelişmişliğin en büyük göstergelerinden biri de şüphesiz hastanelerdir. Bu anlamda hastaneyi ne kadar kısa zamanda hizmete açarsak o kadar iyi olacaktır. Çünkü burada doğrudan insanımıza hizmet verilecek" dedi. Şclıir merkezine uzaklığı 12 km, toplam arsa alanı 139 bin 798 metrekare olan hastanede, 15 diyaliz yatağı, 28 ameliyathane masası, 8 kuvöz, 58 acil yatak. 97 yoğun bakım yatağı yer alacak. 750 olan yatak kapasitesi, gerek duyulduğunda 950'ye çıkarılabilecek. 

Öte yandan hastanede 2 helikopter pisti, 56'sı engelliler için olmak üzere bin 125 araçlık otopark yer alacak. 


Gazette





Haber...