29 / 04 / 2024

toki antep

toki antep

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesi için düğmeye bastı. İşte merakla beklenen proje ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2. etap kura çekilişi gerçekleşti!

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde 2. Etap TOKI evlerinin kura çekimi yapıldı. İnşaatına geçen yıl mart ayında başlanan TOKI konutlarından ev alanlar aylık 335 ile 607 lira arasında taksit ödeyecek.

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu guruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ konut başvuru şartlarını ve başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konut kurayla satılıyor. Peki Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap toki kura çekilişi nerede?

Antakya 2. Etap TOKİ bölgesine park ve yeşil alan kazandırılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

TOKİ Delice Konutları'nda başvurular başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine TOKi tarafından Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu...

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

Konya, TOKİ Konutları'nın devam etmesini istiyor!

Konya'lı vatandaşlar, Toki Konutlarının her ilçede devam etmesini istiyor. Süleyman Göksu'nun Konya'da Toki Konutları isimli yazısı Anadolu Telgraf'ta yayımlandı. İşte Anadolu Telgraftaki yazı..

Bozüyük'teki TOKİ Konutları hızla devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılması planlanan tren yolu geçitleri ve TOKİ konutları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Toki Konutlarında sıkıntı olmadığını söyledi.

Antep Sepeti el sanatlarını İstanbul'da Eataly'e taşıdı!

Eataly Gaziantep'i ağırlıyor etkinliği kapsamında İstanbul Zorlu Center'da Gaziantep rüzgarı estiren Antep Sepeti el sanatları ve etnografik ürünleriyle göz kamaştırdı. Gaziantep'in dünya genelinde el sanatları ve bakır işçiliği oldu.

toki antep Haberi

toki antep

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Gaziantep projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen yeni projelerinden bir tanesi de Gaziantep Şehitkamil'de yükselecek.

Şehitkamil İlçesi 7.Etap 2.Kısım 2.Bölge projesi kapsamında 626 adet konutun yanı sıra 28 adet dükkan ve 5 adet ticaret merkezi yer alacak. Projede ayrıca 1 adet camiye de yer verilecek.

Merakla beklenen Gaziantep Şehitkamil 7. Etap 2. kısım projesinin ihalesi 19 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/668521 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI