04 / 05 / 2024

TOKİ Armutlu evleri

TOKİ Armutlu evleri

TOKİ tarafından Yalova’nın İlçesi’nde 2016 yılında inşa edilmeye başlanan projedeki 130 konutun yapımı tamamlandı ve gerçekleştirilen kura ile sahiplerini buldu.

TOKİ Armutlu'da yerel mimaride 130 konut inşa edecek!

TOKİ Yalova’nın Armutlu ilçesine inşa edeceği 130 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 30 Haziran’da yapılan ihale kapsamında ayrıca cami ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

Kentplus Yalova Evleri Armutlu fiyatları!

Kentplus Yalova Evleri Armutlu fiyatları 346 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kentplus Yalova projesinde 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Armutlu Kentplus Yalova Evleri ödeme koşulları!

Armutlu Kentplus Yalova Evleri projesinde satış fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor...

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kula Evleri başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 208 konutluk Manisa Kula Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kula Evleri başvuruları..

TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 Konutları!

5 etap şeklinde tasarlanan TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 Konutları projesi İstanbul Kayabaşı'nda inşa ediliyor. TOKİ Kayabaşı Evleri 85 bin metrekare inşaat alanda yükseliyor.

TOKİ Armutlu evleri Haberi

TOKİ Armutlu evleri

Toplu Koonut İdaresi Başkanlığı tarafından Yalova'nın Armutlu İlçesi’nde yaptırılan 130 konut sahiplerini buldu. Kura sonucunda 62 yaşındaki Salim Yazan hayatında ilk kez ev sahibi olurken, 15 Temmuz darbe girişiminden önce TOKİ'ye başvuran ve darbe girişimi gecesi İstanbul’da şehit olan Erkan Pala'nın eşi Kamile Pala da bir diğer dairenin sahibi oldu. 


Daire sahibi olanlar arasında 62 yaşındaki 6 çocuk babası ve mermer işçisi Salim Yazan da vardı. Yazan, "İlk kez ev sahibi oluyorum. Yaklaşık 28 yıldır kirada oturuyorum. Zaten Armutlu'da yaşıyordum. Şükür bize de nasip oldu çok mutluyum" dedi.


Törene aile dostlarıyla gelen Kamile Pala, "Güzel yerden çıktı. Eşim başvurmuştu, kendisi şu an daha güzel yerde inşallah. Çok mutluyuz. 3 tane çocuğumuz var. İstanbul Eyüpsultan'da kirada oturuyorduk. Sanırım ödememizde bir kolaylık sağlanacak....