16 / 05 / 2024

toki avantajları

toki avantajları

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya: "TOKİ ile birlikte nitelik ve nicelik arttı. Bu TOKİ’nin Türkiye’ye getirdiği avantajdır. Bununla beraber fiyatlar da arttı. " dedi

Lokum Evler'de özel avantajlar ve indirimler!

Lokum Evler'de özel avantajlar ve indirimler sunuluyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede toplam 722 tane daireye yer veriliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

İncek Life'ta 40. yıla özel fırsatlar ve ödeme avantajları!

İncek Life'ta 40. yıla özel fırsatlar ve ödeme avantajları sunuluyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon ve villalar bulunuyor.

Sayfiye projesinde yılın son ödeme avantajları sunuluyor!

Rönesans Konut'un İstanbul'da gerçekleştirdiği konut projesi Sayfiye'de daire sahibi olmak isteyenler için yılın son ödeme avantajları sunuluyor. Esnek ödeme kampanyasında dört farklı seçenek bulunuyor.

Orhan Düzgün: Turizmdeki avantajlar iyi değerlendirilmeli!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, turizm konusunda Kayseri ve Nevşehir işbirliğinin sağlanması ve her iki ilin turizm imkanlarının entegre edilmesi için düzenlenen toplantıya katıldı. Düzgün turizm avantajlarının daha iyi değerlendirilmesi gerektiğine işaret e

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Uğur Dumankaya: Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın!

Almanya'da konferanslar veren Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaştı. Dumankaya; "'Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın" dedi...

Çeşme TOKİ projesinde yürütme durduruldu!

İZMİR 3. idare Mahkemesi, Mimarlar Odası 'nın açmış olduğu iptal davasında, Toki'nin Çeşme Reisdere' de yapacağı yoğun yapılaşma içeren imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek. Konut projelerinde vizyon değişikliğine giden kurum, önümüzdeki yıllarda alt ve orta gelir düzeyine hitap eden daha nitelikli ve sosyal konutlar inşa edecek.

Çeşme TOKİ tartışması alevlendi!

TOKİ'nin Çeşme ilçesindeki projesine ÇED'e gerek yok raporu vermesi, tartışmaları yeniden alevlendirdi. TOKI'niıı Reisdere'deki yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla yapmak istediği dört katlı konut projesine onay çıktı.

TOKİ Başpınar Konutları kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKi Konutlan'nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezinde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

Home ofis avantajları ve dezavantajları nelerdir?

İçerisinde hem ofis ortamının hem de ev ortamının yer aldığı daireler olarak tasarlanan home ofisi, işi gereği serbest çalışanlar tercih ediyor. Peki, home ofis avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Avrupapark Bahçekent projesinde uygun ödeme avantajları sunuluyor!

Cihan İnşaat, İstanbul Bahçekent'te Emlak Konut GYO güvencesi ile Avrupark Bahçekent projesini hayata geçirecek. Projede 1380 konut ve 72 dükkan yer alıyor. Avrupapark Bahçekent projesinde uygun ödeme avantajları sunuluyor.

toki avantajları Haberi

toki avantajları


Yüzde 21.51’i halka açık olan Yeşil GYO, Türkiye’nin son yıllarda göz kamaştıran en büyük konut projesi olan İnnovia’yı tamamlamak üzere. 8 bin 100 daireden oluşan ilk üç etabı tamamlanan İnnovia’nın dördüncü etabı da tamamlandığında Yeşil GYO, Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük konut projesini tamamlamış olacak. Yeşil GYO’nun yönetim kurulu başkanlığını yürüten Işık Gökkaya, aynı zamanda sektör temsilcisi konumunda. Kurulduğu 2002’den bu yana Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) yönetiminde bulunan ve 2 yıl da GYODER’in Başkanlığını yürüten Işık Gökkaya ile hem Yeşil GYO’nun projelerini hem de sektörü konuştuk. Işık Gökkaya; “İnnovia 4 söz verdiğimiz şekliyle bitecek” diyor.


Orta ve dar gelir grubuna yönelik projeler pek üretilmiyor. Sizce neden?


Aslında öyle değil. Hatta orta ve dar gelir grubu en büyük potansiyel. Fakat...