02 / 05 / 2024

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.



Başkan Alemdar Öztürk, inşaatların biran önce başlaması için dün Ankara'ya gitti. TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki  TOKİ  projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi. 


Belediyeevleri ve Yarsuvat Mahalleleri'ne kurulacak toplu konutlar için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 3. oturumunda görüşüldü. 4 aydan bu yana görüşülmeyi bekleyen gündem maddesi meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. 

Konuya ilişkin açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan'ın kuzey girişinde, Şehir Stadyumu'nun karşı alanına düşen 22 dönümlük arazide projelerin gerçekleşeceğini söyledi. 


TOKİ'ye devredildikten sonra alt ve orta gelir seviyesine hitap edecek 500 konuttan az olmamak kaydıyla 2 projenin vatandaşlarla buluşacağını ifade eden Başkan Öztürk, belediye meclis üyelerine teşekkür etti. 


Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, işlemleri hızlandırmak için dün Ankara'ya gitti. Başkan Öztürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'de üst düzey seviyede görüşmeler yapacak. 


Adana Bölge


Geri Dön