17 / 05 / 2024

toki ayazma konutları

toki ayazma konutları

TOKİ İstanbul Ayazma projesinde konut seçim dönemi ve konut teslim dönemi bugün başladı!

TOKİ Ayazma yer belirleme kurası çekildi!

TOKİ tarafından İstanbul Ayazma'da yapılan konutların yer belirleme kurası çekildi.TOKİ Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda düzenlenen noterli kura çekimiyle hak sahiplerinin sahip olduğu daireler belirlendi.

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

TOKİ Esnaf Konutları başvuru detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Türkiye genelinde esnafların uygun koşullar ile ev sahibi olması planlanıyor. İşte TOKİ Esnaf Konutları başvuru detayları...

2015 TOKİ İskenderun Konutları başvuru koşulları!

TOKİ İskenderun Evleri başvuru süreci bugün başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıkarılıyor. İşte 2015 TOKİ İskenderun Konutları başvuru koşulları...

TOKİ İskenderun Konutları başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ İskenderun Konutları başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 4 bin 500 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 15 yıla varan vade imkanı sağlanıyor.

Şehitkamil TOKİ Seyrantepe Konutları 20 Ekim'de teslim edilecek!

Şehitkamil ilçesinde belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarının anahtar teslimi 20 Ekim Salı günü yapılacak

TOKİ İskenderun Konutları başvuru şartları!

TOKİ İskenderun Projesi'nde yer alan 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa sunuluyor. İşte TOKİ İskenderun Konutları başvuru şartları...

TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ ev sahibi olamayan esnaf ve sanatlara özel bir kampanya başlattı. Projede başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ Esnaf Konutları başvuru 2015!

Başvuru süreci devam eden TOKİ Esnaf projesi kapsamında esnafların kira öder gibi ev sahibi olmaları amaçlanıyor. İşte TOKİ Esnaf Konutları başvuru 2015 detayları...

TOKİ Esnaf Konutları kampanyası!

TOKİ Esnaf Konutları kampanyası kapsamında esnafın geleceği garanti altına alınıyor. Kira öder gibi uygun taksitlerle ev sahibi olunabilecek projede başvurular devam ediyor.

Antakya TOKİ 956 Konutlar bölgesinde park çalışmaları başladı!

ANTAKYA Belediyesi Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri TOKİ 956 Konutlar bölgesinde 19,5 dönüm büyüklüğündeki alanda park-bahçe, mesire ve piknik alanı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Toki Emlak Konutları Körfezkent projesine yoğun ilgi!

Toki Emlak konut G.Y. O’nun Körfezkent 4.etap projesi; hayatı kolaylaştıran yenilikçi teknolojileri ve doğayla bütünleşen estetik mimarisiyle ayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

TOKİ 956 konutlar bölgesine 20 dönümlük park inşa edilecek!

Antakya Belediyesi Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri TOKİ 956 Konutlar bölgesinde 19,5 dönüm büyüklüğündeki alanda park-bahçe, mesire ve piknik alanı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

toki ayazma konutları Haberi

toki ayazma konutları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın İstanbul Ayazma'da yaşama geçirdiği TOKİ İstanbul Ayazma Evleri'nde sözleşme imzalama ve teslim süreci başladı. Bu süreç 17 Ağustos 2012 tarihine kadar devam edecek. İstanbul Ayazma Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettirilen 276 adet konut için belirlenen hak sahiplerine 18 Haziran – 17 Ağustos 2012 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Küçükçekmece Şubesi’nde satış sözleşmesi imzalatılacak. Satış işlemi gerçekleştirilirken aynı zamanda konut teslimi de yapılacağından, KDV  ile 330,40.-TL tutarındaki Doğalgaz abonelik bedelini ödeyen alıcılar; aşağıdaki belgelerle konut şantiyesine giderek teslim işlemini gerçekleştirecekler.


Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı)

Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası

Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi

KDV tutarının yatırıldığına dair fatura