19 / 05 / 2024

toki bağbaşı konutları satış

toki bağbaşı konutları satış

Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki mülkiyeti Kırşehir Belediyesine ait çeşitli tiplerdeki 45 adet konut sahipleri ile buluşacak. Satışlar 28-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre gerçekleşecek.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Kastamonu Bozkurt'taki afet konutları ne zaman tamamlanacak? TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu Bozkurt'taki afet konutlarının ne zaman tamamlanacağını açıkladı. İşte Bulut'un o açıklaması...

TOKİ Antalya Turizm Konutları'nda başvuru süresi uzatıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 606 TL taksitle turizm çalışanlarına ev imkanı sunduğu ‘Turizm Çalışanları Toplu Konutları’ başvuru süresi 31 Ekim tarihine kadar uzadı. 

TOKİ Maşuk konutlarında teslimler başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Şanlıurfa Maşuk’ta hayata geçirilen az katlı yatay mimari ile yükselen konutlar teslim edilmeye başlandı. 

TOKİ Kayaşehir Konutları başvuru şartları 2017!

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda fiyatlar 144 bin 755 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Kayaşehir Konutları başvuru şartları...

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Konutları'nda başvurular başladı!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde inşa edilecek bin 73 konut satışa sunuluyor. Konutlar için başvurular 18 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Meram emekli konutları başvuruları başlıyor!

TOKİ Meram emekli konutları için başvurular bugün başlıyor. Projede 198 adet konut bulunuyor.

TOKİ Batman Sason Konutları'na 5 bin başvuru bekleniyor!

TOKİ tarafından Batman Sason'a inşa edilen konutlar için müracaatlar devam ediyor. Geçen hafta başlayan başvuru sürecinin 5 bine ulaşacağı tahmin ediliyor.

TOKİ Samsun Nalbantlı Konutları'nın inşaatı Mart'ta başlıyor!

Samsun Nalbantlı Mahallesi'nde yapılacak olan TOKİ (Toplu Konut İdaresi) Başkanlığındaki toplu konutlar için son aşamaya gelindiği belirtildi.

TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire mevcut. İşte TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi...

TOKİ Sivas Gemerek Konutları başvurusu!

Toplam 24 adet konutun satışta olduğu projedeki daireler açık satışa sunuldu. İşte TOKİ Sivas Gemerek Konutları başvurusu...

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

toki bağbaşı konutları satış Haberi

toki bağbaşı konutları satış


Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki mülkiyeti Kırşehir Belediyesine ait çeşitli tiplerdeki 45 adet konut sahipleri ile buluşacak. Satışlar 28-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre gerçekleşecek.2 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile peşin satılacak konutların satışı ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, " Belediye web sitemizde yer alan tablodaki sıralama esas alınarak başlatılacak ihale Belediyemizin Kuşdilli Mahallesi Terme Caddesi Ek Hizmet Binasının 4. katında bulunan Meclis toplantı salonunda toplanacak Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda yapılacak. 

Ayrıca satış ile ilgili duyurularımızı el ilanları, şehrimizin çeşitli yerlerinde bulunan reklam panolarıyla halkımıza duyurduk. 


Vatandaşlarımız gerekli bütün şartlar ve evrakları da Belediyemizin web sitesinde bulabilir. Daha ayrıntılı bilgi için İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzün Emlak Kamulaştırma...