07 / 05 / 2024

toki bakım ihaleleri

toki bakım ihaleleri

T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ, 3 ildeki bakım ve akaryakıt istasyon arsalarını satıyor!

TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi bakım onarım işi ihalesi bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap 1168 adet konut projesinde yer alan bazı blokların bakım onarım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Konutları'na bakım onarım işi ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Konutları'na bakım onarım işi yapılacak!

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alan muhtelif bloklardaki konutlara ait bakım ve onarım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ bilgisayar donanımlarının bakım onarım hizmet işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bilgisayar donanımlarının bakım ve onarımı hizmeti alımı işi yapım işi ihalesi, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ bilgisayar donanımlarının bakım onarım hizmet işi ihalesi 9 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bilgisayar donanımlarının bakım ve onarımı hizmeti alımı işi ihalesi 9 Şubat 2016 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar'da 316 konutun bakım onarımını yaptıracak!

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar 1374 adet konut projesinde yer alan 316 konuta ait bakım onarim işi ihalesi 17 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Van Kevenli'de 49 konut için bakım onarım işi ihalesi bugün!

TOKİ Van Merkez Kevenli 368 adet konut projesinde yer alan 48 konut ve kapıcı dairesiyle toplam 49 konuta ait bakım onarım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Van Kevenli'de 49 konut için bakım onarım işi ihalesi 6 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 49 konut için bakım onarım işi yaptıracak. Hırsızlık ve tahribat sonucu meydana gelen hasarların bakım onarım işi yapım işi ihalesi 6 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

toki bakım ihaleleri Haberi

toki bakım ihaleleri

T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Yarın yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İhale Kayıt Numarası    :    2020/5315401-İdarenin
a) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binalarının 17 Personel ile 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı...