04 / 07 / 2024

toki batman yeni stadyum

toki batman yeni stadyum

TOKİ, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde Batman’da 15 bin seyirci kapasiteli stat ile kapalı yüzme havuzu inşa edecek. Stat ve kapalı yüzme havuzu ihalesi, 30 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos 2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor.  İşte 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman projesi ile ilgili d

10 soruda TOKİ Batman 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Batman 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Batman 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Batman 50 bin konut nerede? İşte 10 soruda TOKİ Batman50 bin konut kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler...

TOKİ'den yeni konut hedefi!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ, yeni yılda hedef büyüttü. Kurum, yaptığı yazılı açıklamada kısa sürede, çok konut üreteceğini ifade etti.  

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi 23 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 16 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Hasankeyf'te hayata geçireceği 47 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Hamamarkası TOKİ ile yeni bir çehreye kavuştu!

Ankara Hamamarkası bölgesi, Ankara Altındağ Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla yeni bir çehreye büründü.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf projesi 17 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf'te 47 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Hasankeyf'te 47 konut inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 17 Ekim 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak...

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 17 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Hasankeyf projesinin ihalesini 17 Ekim'de gerçekleştirecek.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor!

Sosyal konut projelerinin yanı sıra farklı nitelikte sosyal tesis, eğitim kurumu, park ve kamu yapılarının üretimini de yapan TOKİ, "Hükümet Konakları" projesi kapsamında 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 8 Ağustos'ta!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

toki batman yeni stadyum Haberi

toki batman yeni stadyum


TOKİ ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde şehirlerin stat rüyaları gerçeğe dönüyor. İstanbul Seyrantepe ve Mersin Stadı’nı tamamlayıp Türk sporunun hizmetine sunan TOKİ, ayrıca 11 stadın ihalesini tamamlayarak inşa etmeye başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın TOKİ tarafından Trabzon’da inşa edilecek Akyazı Spor Kompleksi’nin temelini atmasının ardından İdare’den Batman’a da iyi haber geldi. TOKİ, Batman’da inşa edilecek 15 bin seyirci kapasiteli stat ile kapalı yüzme havuzunun ihale tarihini belirledi. TOKİ, stat ile kapalı yüzme havuzunun ihalesini 30 Aralık 2013’te gerçekleştirecek.

TOKİ, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği içerisinde şehirleri UEFA standartlarında modern statlara kavuşturuyor. İdare, ayrıca ekonomik ömrünü doldurmuş statları da ekonomiye kazandırıyor.


11 STAT İNŞAAT AŞAMASINDA

TOKİ, Afyonkarahisar, Malatya, Trabzon, Sivas, Eskişehir, Samsun, Gaziantep, Adana, Sakarya, Kocaeli ve Antalya illerine yapılacak statlar...