03 / 05 / 2024

TOKİ beydağı alt gelir grubu

TOKİ beydağı alt gelir grubu

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu projesinde 305 konut satışa sunuldu. TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvurusu sona erdi.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016!

79 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Malatya Beydağı alt gelir projesindeki başvrular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016...

Siirt Evren TOKİ Konutları alt gelir grubu başvuru!

Siirt Evren TOKİ Konutları alt gelir grubu başvuru işlemleri yarın başlıyor. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede konutlar 70 bin 278 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu 1 Mart'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 4 Şubat'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 4 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Konutları alt gelir başvuruları!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Konutları alt gelir başvuruları devam ediyor. Satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 7 bin TL'lik peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir kurası!

Toplam 583 konutun satışa çıkarıldığı projede taksitler 341 TL olarak belirlendi. Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir kurası bugün Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde sonuçlandı.

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekimi sonuçları!

Peşinatının 9 bin TL olarak belirlendiği alt gelir grubuna özel olan projede fiyatlar 75 bin 53 TL'den başlıyor. TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekimi sonuçları detayları haberimizde yer alıyor.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura sonuçları!

Kura yöntemiyle 305 adet dairenin satışa çıkarıldığı Malatya Beydağı projesinde daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi. İşte TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura sonuçları...

Malatya TOKİ Beydağı kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Malatya Beydağı'nda yer alan 778 adet konut bugün saat 13.00 itibariyle satışa sunuldu. Projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Malatya TOKİ Beydağı kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekiliş sonuçları!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Konutların 2+1 olarak tasarlandığı projede aylık taksitler 250 TL'den başlangıç gösteriyor.

20 Kasım TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura!

20 Kasım TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekilişi saat 09.30 itibariyle başlayacak. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede hak sahipleri 305 adet konut için belirlenecek.

TOKİ beydağı alt gelir grubu Haberi

TOKİ beydağı alt gelir grubu

Malatya Beydağı “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından yapılan 305 konut satışa sunuldu.


TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvurusu sona erdi. Projede yer alan dairelerin tamamı  2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları  75 bin 53 TL ile 100 bin 211 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Alt gelir grubu satış duyurusu için