03 / 05 / 2024

Toki Beykent

Toki Beykent

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Şehitkamil Beykent TOKİ'de teslimler başlıyor!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. Etap 568 Konut Projesinde yer alan 290 konut için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuru tarihleri!

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil Beykent 1. Etap konut teslimleri!

Gaziantep Şehitkamil Beykent 1. Etap'ta yer alan 568 adet konutun son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ'den Şehitkamil Beykent'e 800 konut!

Şehitkamil Belediyesi Beykent Mahallesi’nde TOKİ ile 800 konut için start verdi. Kentsel dönüşümde kat karşılığı vatandaşa tekrardan kat veren Şehitkamil Belediyesi’ne meclis üyelerinden de tam not geldi.

Gaziantep Beykent TOKİ alt gelir kura sonucu!

Gaziantep Beykent TOKİ alt gelir kura sonucu açıklandı. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler için hak sahipleri belirlendi.

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi!

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi bugün saat 15:00'te başlayacak. Sosyal konut niteliğinde satışa sunulan projede 10 bin 20 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Gaziantep Beykent kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Alt gelir grubu kapsamında kurayla satışa sunulan TOKİ Gaziantep Konutları fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Beykent kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu kura çekiliş yeri!

Kura çekilişi bugün saat 10:00 itibariyle başlayan TOKİ Gaziantep Beykent'de 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede 180 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu kura çekiliş yeri...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu kura çekimi!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu kura çekimi başladı. Toplam 888 adet konutun satışa sunulacağı projede 8 bin 371 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura çekilişi bugün!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura çekilişi bugün. Aylık 341,03 TL taksitlerle konut sahibi olunabilen projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak.

Şehitkamil Beykent alt gelir grubu TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te daire fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Toplam 888 adet konutun satışa sunulduğu projede başvurular sona erdi. Peki Şehitkamil Beykent alt gelir grubu TOKİ kura çekimi ne zaman?

Toki Beykent Haberi

Toki Beykent


Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.  Başkan Fadıloğlu, Beykent bölgesinde yoğun bir şekilde yol açma çalışmalarını aralıksız olarak sürdüğünü söyledi. 

Şehitkamil ilçesinde yaptığı birbirinden farklı çalışmalarla örnek bir Belediyecilik anlayışı sergileyen Şehitkamil Belediyesi, konutların hızla yükseldiği ve yeni yerleşim alanı olan Beykent Bölgesinde yol sorununu şimdiden çözüyor. İlçe genelinde yeni yerleşim alanlarından olan ve binaların aralıksız bir şekilde yükseldiği Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmasını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmek için tüm ekipmanlarını seferber ediyor. Yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, sıfır asfalt yapılarak yeni yollar vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak. Bu sayede bölgede yaşayan vatandaşlar, hem yol sıkıntısından kurtulacak...