18 / 05 / 2024

toki bezirganbahçe konutları nerede

toki bezirganbahçe konutları nerede

Toki Bezirhanbahçe Konutları www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

TOKİ en ucuz konutlarını satışa çıkardı!

Bu zamana kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye'nin çeşitli şehirde bulunan en ucuz konutlarını satışa çıkardı. Üstelik fiyatları ise 131 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

TOKİ Emet'e 219 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya’nın Emet ilçesine yeni konutlar inşa edecek. TOKİ Emet'e 219 konut yapacak.

Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Kiptaş ve HYK Yapı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor. Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

TOKİ Muğla Menteşe Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor!

Muğla Menteşe Emirbeyazıt 1106 konut Projesinde satışta olan 948 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi İmzalama işlemleri başlıyor.

TOKİ Menteşe Emirbeyazıt kura çekilişi bugün!

TOKİ Menteşe Emirbeyazıt kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Menteşe kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Menteşe kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Muğla Menteşe kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi 17 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

TOKİ Muğla Konutları'nın 158 tanesi satılacak mı?

Muğla Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa İnci, bugünkü yazısında Muğla Menteşe'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Sur Yapı Gölbahçe Konutları fiyat listesi 2017!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Sur Yapı Gölbahçe Konutları Eylül 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Sur Yapı Gölbahçe Konutları fiyat listesi 2017...

Gölbahçe Konutları Sultanbeyli fiyat listesi!

Gölbahçe Konutları Sultanbeyli fiyat listesi 594 bin TL'den başlıyor. Gölbahçe Konutları, 150 milyon TL yatırım bedeline sahip...

TOKİ İzmir Çeşme Konutları yargıya taşındı!

TOKİ tarafından İzmir'in Çeşme ilçesinin Reisdere Mahallesi'nde inşa edilen konutların başvuru fiyatı ile teslim fiyatı arasındaki yüksek fiyat farkı yargıya taşındı.

toki bezirganbahçe konutları nerede Haberi

toki bezirganbahçe konutları nerede


Toki Bezirganbahçe Konutları'nın havadan görüntüleri için...