05 / 05 / 2024

toki bilecik son durum

toki bilecik son durum

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik toplam 144 konut yer alacak. İşte Bilecik TOKİ detayları...

TOKİ Bilecik projesinde son dakika! 105 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik'te inşa edeceği 105 yeni konutun ihalesi 26 Eylül tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 287 konutluk yeni projede son dakika!

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih açıklandı... O ilçedeki 287 konutluk yeni projede son dakika...İşte Bilecik TOKİ ihale detayları...

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG başvurusu başladı!

2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Bilecik Bozüyük AGG başvurusu başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura çekim tarihi!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan stoklarda bulunan 14 adet konut kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura çekim tarihi...

TOKİ Bilecik Osmaneli konut ve işyeri projesinde imzalar atıldı!

Bilecik Osmaneli Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 6 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilmesi planlanan 1 kat iş yeri, 6 kat 96 konut olmak üzere toplam 7 kattan ve üç bloktan oluşan proje için imzalar atıldı.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü!

2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konutun kuralı olarak satıldığı TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü...

TOKİ Bilecik Osmaneli 100 konut ihalesi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bilecik İli, Osmaneli İlçesi,Camiikebir mahallesinde toplamda 100 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 14 konut için 3 gündür sırada bekliyorlar!

Bilecik'in Bozüyük İlçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından alt gelir grubuna satışa sunulacak 14 konutun 6 Şubat'taki başvuruları için vatandaşlar 3 gündür banka önünde sırada bekliyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG başvuru günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 724 konutluk Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoklarında yer alan 14 adet konut açık satışa sunulacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG 2017 başvuru!

724 konutluk TOKİ Bilecik Bozüyük AGG projesindeki 14 konut açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG 2017 başvuru tarihleri...

Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi ne zaman?

Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi...

Konya Cihanbeyli TOKİ'de son başvuru günü bugün!

Konya Cihanbeyli TOKİ'de yer alan 126 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Cihanbeyli TOKİ'de yer alan 2+1 dairelerin brüt alanı 59,75 metrekare, net alanı ise 45,13 metrekare olarak tasarlandı.

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu TOKİ'de son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 12 adet daire satışa sunuldu. Başvuruların 4 Kasım 2016'da sona erdiği projedeki konutları için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

toki bilecik son durum Haberi

toki bilecik son durum

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik 2022 projeleri için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Bilecik projesi İnhisar ilçesinde hayata geçirilecek.  Zafer Mahallesi'nde inşa edilecek olan proejde toplam 144 adet konut yer alacak.

Konutların dışında altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilecek olan TOKİ Bilecik projesinin ihalesi 14 Eylül'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Merakla beklenen TOKİ Bilecik İnhisar projesinde konutların yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami de yer alacak. 

Bilecik İli, İnhisar İlçesi, Zafer Mahallesi 144 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Eylül 2022...