02 / 05 / 2024

TOKİ Bingöle yapılacak emekli konutları için arsa bilgileri istedi

TOKİ Bingöle yapılacak emekli konutları için arsa bilgileri istedi

Emekliye yapılacak düşük taksitli konut için TOKİ, Milli Emlak’tan arsa bilgileri istedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim vaatleri arasında yer alan emekliler düşük taksitle ev sahibi olacak vaadi ilimizde gerçekleşmeye başlıyor.

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

6 soruda TOKİ Bingöl Sosyal Konut Projesi 2022! Bingöl ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bingöl projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bingöl 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Kocaeli sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kocaeli ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Kocaeli’nde kaç konut inşa edilecek? Kocaeli’nde hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar.

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ 100 bin konut kura çekilişi 2020 hangi tarihte yapılacak?

TOKİ 100 bin konut kura çekilişi 2020 hangi tarihte yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ 100 bin konut kura çekilişi 2020 kura tarihi...

TOKİ kura çekilişleri ne zaman yapılacak?

Geçen haftalarda etkisini göstermeye başlayan koronavirüs salgını sebebiyle TOKİ kura çekilişleri ileri bir tarihe ertelenmişti. Peki TOKİ kura çekilişleri ne zaman yapılacak? Tarihler belli oldu mu? İşte detaylar…

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Saraycık TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi 24 Şubat'ta yapılacak!

TOKİ: "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağlar Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak...

TOKİ Bingöle yapılacak emekli konutları için arsa bilgileri istedi Haberi

TOKİ Bingöle yapılacak emekli konutları için arsa bilgileri istedi

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Evran, “TOKİ’nin ön talep toplama talimatının ardından Şube olarak üyelerimize  duyurular yaptık. 1410 SSK VE 508 BAĞ-KUR emeklisi toplam 2215 emekli bilgisini TOKİ Başkanlığına gönderdik. Dün itibariyle Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen son yazışmada, Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü tarafından söz konusu proje kapsamında değerlendirilebilecek alan/arsa bilgilerinin istendiği tarafımıza iletildi. TOKİ, arsa temininin ardından projeye başlanacağını bildirdi. Biz bu noktadan sonra Sayın Valimizden arsa temini konusunda yardımlarını talep ediyoruz. Yazışmalarda göstermiş olduğu ilgiden dolayı da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.


Bingöl...