30 / 04 / 2024

TOKİ Bodrum lüks konut projesi

TOKİ Bodrum lüks konut projesi

Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, geçtiğimiz Şubat ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde TOKİ'nin lüks konut projesi yapacağı iddiasına ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı.

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

Lüks markalar bu sene hangi bölgeye akın ediyor?

Bodrum, pandemideki ikinci yazına daha donanımlı giriyor. Sosyetenin ‘Bodrum yerlisi’ olduğunu gören lüks markaların birbiri ardına butikler açtığı ilçede yeni mekan açılışları arttı...

Ceylan lüks villasını satıyor! 

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

Yazlık lüks villaların haftalık kiraları 90 bin lira!

Turizm sektöründeki hareketlilik yazlık ev fiyatlarını artırdı. Bodrum ve Fethiye’de yoğunlaşan lüks villaların haftalık kiraları 90 bin liraya yükseldi.

Deniz Seki Bodrum'da 150 bin TL'ye lüks villa kiraladı!

Yazın Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak Deniz Seki, Türkbükü tepesinde yıllık 150 bin liraya ultra lüks bir villa kiraladı.

TOKİ Bodrum lüks konut projesi Haberi

TOKİ Bodrum lüks konut projesi


Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, geçtiğimiz Şubat ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde TOKİ'nin lüks konut projesi yapacağı iddiasına ilişkin yazılı soru önergesi iletti.


Üstündağ, sorularının Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını talep etti. Davutoğlu henüz bu sorulara yanıt vermedi.


Ancak Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum'da yapılacak TOKİ konutlarına 3 bin Suriyelinin yerleştirileceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı açıklamalarında bulundu.


Üstündağ, "TOKİ'nin Muğla İli Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'ndeki Hazine'ye ait 1 milyon metrekarelik araziyi devralmak için Kültür ve Tabiatı Koruma Kurulu'na başvurduğu, debir kararının da önümüzdeki günlerde netleşmesinin beklendiği ve yüzde 30 emsal çıkması halinde yabancılara satmak üzere arazide 3 bin konut inşa edebileceği yönündeki haberler basın ve yayın organlarında sıkça gündeme gelmektedir." demişti.


Üstündağ'ın soruları


1. Toplu Konut İdaresi'nin Bodrum'un en merkezi bölgesi olan Ortakent...