06 / 05 / 2024

TOKİ Bursa Göçmen Konutları teslim

TOKİ Bursa Göçmen Konutları teslim

Bursa’da 14 yıldır oturdukları 20 dairelik apartmanı geri alınmak istenen şehit yakını ve gaziler TOKİ’ye ayda 73 lira ödeyerek tapularına kavuşacak..

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Türksel, Hasan Bahar ve Hasan Türksel ortaklığında kuruldu.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

Hollanda Lahey'de emlak ofislerinin yüzde 57'si göçmen kökenlilere ayrımcılık yapıyor!

Hollanda Lahey'deki emlak ofislerinin yarısından çoğunun göçmen kökenlilere ayrımcılık yaptığı belirtildi.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Bursa Göçmen Konutları teslim Haberi

TOKİ Bursa Göçmen Konutları teslim

Bursa’da 14 yıldır oturdukları 20 dairelik apartmanı geri alınmak istenen şehit yakını ve gaziler TOKİ’ye ayda 73 lira ödeyerek tapularına kavuşacak.

Merkez Nilüfer ilçesi Göçmen konutları’nda 18 Haziran 2001 yılında hayırseverler tarafından yaptırılan ve şehit yakınları ile gazilere tahsis edilen 20 dairelik bina meselesi çözüme kavuştu. Geçtiğimiz aylarda şehit ve gazi apartmanı sakinlerine resmi yazı gönderen TOKİ, evlerin satın alınmasını ya da bir ay içinde dairelerin tahliye edilmesini istemişti. Apartman sakinleri, basın aracılığıyla mağduriyetlerini dile getirmelerinin ardından tapularına kavuştu.

1986 yılında askerliği sırasında atılan el bombası sonucu gazi olan apartman yöneticisi Adem Harput, sevinçlerini dile getirerek, "Aylık 73-74 lira parayla 240 ay faizsiz şekilde ödeme yapacağız. O da bizim için çok memnun edici. Devletimizden Allah razı olsun. TOKİ başkanımız çok yardımcı...