02 / 05 / 2024

TOKİ Bursada gazeteciler için konut inşa ediyor

TOKİ Bursada gazeteciler için konut inşa ediyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde Basın Mensupları için yapılan projenin inşaatı devam ediyor.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Zonguldak Basın Sitesi'nde 23 gazeteci ev sahibi oldu!

Zonguldak Valiliği tarafından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle TOKİ tarafından yapılan Basın Sitesi'nde bulunan 110 konuttan boş kalan 23 konutun hak sahipleri belirlendi.

Melikgazi'de konut sorunu çözülecek!

Gazeteciler Konut Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Toplantıda TOKİ tarafından yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Derince Gazeteciler Cemiyeti TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Arap gazeteciler İstanbul Yeni Havalimanı'nı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, "Arap Gazeteciler İstanbul Buluşması"nda bir araya gelen 18 Arap ülkesinden 60 gazeteci, inşası devam eden İstanbul Yeni Havalimanını gezdiler. 

TOKİ Bursada gazeteciler için konut inşa ediyor Haberi

TOKİ Bursada gazeteciler için konut inşa ediyor

TOKİ, uygulamaya koyduğu projesi ile basın mensuplarını ekonomik koşullarda ev sahibi yapıyor. Projenin yapımı tamamlandığında çalışanlar kira öder gibi ev sahibi olabilecek.


Proje, içerisinde ticaret merkezi, cami, spor sahaları, oturma alanları, çocuk oyun alanları, meydan ve gezinti yolları ile yeni bir yaşam alanı barındırıyor. 'Mahalle Oluşturma' konseptiyle tasarlanan konut projesi, mimarisi ile sosyal donatılarından, çevre düzenlemelerine kadar bir bütün olarak inşa ediliyor.


Basın mensuplarının oturacağı 452 adet konut, 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak. Projenin içerisinde 9 bin metrekarelik yeşil alan, 565 ağaç, 4 bin 59 çalı dikimi ile geniş peyzaj alanı bulunuyor. Yerel mimarinin hakim olduğu projeler geliştiren TOKİ, yeni projesinde Konut blokları, cami ve ticaret merkezi cephelerinde yöresel mimarinin özelliklerini...