06 / 05 / 2024

toki bursalı gazeteci konutları

toki bursalı gazeteci konutları

Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti...

TOKİ Afyonkarahisar Gazeteci Konutları teslim ediliyor!

214 konutluk Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi Gazeteciler Derneği Toplu Konut Projesi için konu teslimi bugün sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları'nın başvuruları sona erdi!

Kocaeli Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 138 konutluk proje ile ilgili çalışmalar ve gazetecilerin başvuruları geçtiğimiz gün sona erdi.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları için ön talep başlıyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinde Halit Yılmaz'ın döneminde başlayan ve Gazetecilerin ev sahibi olması için yapılan girişimler sonuç verdi.

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nda başvurular başlıyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk projesi son aşamaya geldi.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları ihalesi 23 Şubat'ta!

Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk basın toplantısını yaptığı 16 Ocak'ta yıllardır kutlanan Basın Onur Günü için Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından program düzenlendi.

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nın ihalesi 23 Şubat'ta!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gazeteciler için Derince Çınarlı mevkisinde 140 konutun yapımına başlanacağına da açıklayan Işık, 23 Şubat'ta Toplu Konut İdaresinin ihaleye çıkacağını bildirdi.

TOKİ Bursalı emekliler için ilk etapta bin 800 daire inşa edecek!

TÜED Nilüfer Şube Başkanı Kenan Pars, 7 Haziran seçimlerinden önce Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun TOKİ emeklilere 240 ay vade ile peşinatsız daire yapacak' açıklaması yaptığını hatırlatarak, bunun üzerine binlerce başvuru aldıklarını söyledi.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları projesi!

Fikri Işık ve TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde Derince Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm arazi üzerine yapılacak olan konut projesi ile ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirildi.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları'nın temeli 16 Ocak'ta atılacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "16 Ocak Basın Onur Günü'nde temel atmak bizlere de ayrı bir onur verir. Bunun için çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor" dedi.

Bursalılar Toki'ye konut çağrısı yaptı!

Bursalı emekli ve engelliler TOKİ'ye 240 ay vadeli konut projelerinin Bursa'dan başlaması için çağrıda bulundu. Davutoğlu'nun müjdelediği 240 ay vade ve 250 lira taksitli konut projesinin Bursa'dan başlaması istendi.

TOKİ Bursalı gazetecilere 452 konut inşa ediyor!

Bazeleciler Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin (BGC) 452 konutluk inşaatının temeli Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atıldı.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek. Konut projelerinde vizyon değişikliğine giden kurum, önümüzdeki yıllarda alt ve orta gelir düzeyine hitap eden daha nitelikli ve sosyal konutlar inşa edecek.

Çeşme TOKİ tartışması alevlendi!

TOKİ'nin Çeşme ilçesindeki projesine ÇED'e gerek yok raporu vermesi, tartışmaları yeniden alevlendirdi. TOKI'niıı Reisdere'deki yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla yapmak istediği dört katlı konut projesine onay çıktı.

toki bursalı gazeteci konutları Haberi

toki bursalı gazeteci konutları

Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a teşekkür ederek, "Konutların klasik TOKİ modeli dışında Bursa yöresel mimarisine uygun yapılacak olması meslektaşlarımızın mutluluğunu arttırdı" dedi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin başarılı gazeteciler ödül töreninde müjdeyi verdi. Bursa'da görev yapan gazetecilerin ev sahibi olması amacıyla BGC Başkanı Nuri Kolaylı'nın yoğun çaba harcadığını ifade eden Başbakan Yardımcısı Arınç, "Sayın Kolaylfyı kutluyorum. Çok önemli bir işe başarıyla imza atıyor. Bursa'daki gazeteci dostlarımıza 452 daire yapımında Kolaylı'nın gayretleri sayesinde son aşamaya gelindi. İnşallah 2016 yılının Nisan ayında evlerinize çok uygun koşullarda sahip...