30 / 04 / 2024

toki bursalı gazeteciler için konut mu inşa edecek

toki bursalı gazeteciler için konut mu inşa edecek

Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti.

Derince Gazeteciler Cemiyeti TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

TOKİ'den Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine konut projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik yeni konut projesi yapılacak.

Toki Yunuseli BGC evleri kurası!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen 452 konut için kuralar yarın çekilecek. İşte, Toki Yunuseli BGC evleri kurası..

TOKİ Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ile protokol imzaladı!

İbrahim Ay Başkanlığı’ndaki GGC heyeti Ankara’da Toplu Konut Projesi’ne son noktayı koyarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Gaziantep’e müjde ile döndü.

TOKİ Bursalı emekliler için ilk etapta bin 800 daire inşa edecek!

TÜED Nilüfer Şube Başkanı Kenan Pars, 7 Haziran seçimlerinden önce Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun TOKİ emeklilere 240 ay vade ile peşinatsız daire yapacak' açıklaması yaptığını hatırlatarak, bunun üzerine binlerce başvuru aldıklarını söyledi.

TOKİ Gazeteciler Cemiyeti adına 65 adet konut tahsis etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Ankara Gazeteciler Cemiyeti arasında Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 65 adet konutun satışı amacıyla protokol imzalandı

TOKİ Mamak'ta Gazeteciler Cemiyeti'ne 65 konut tahsis etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Ankara Gazeteciler Cemiyeti arasında Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 65 adet konutun satışı amacıyla protokol imzalandı.

Manisalı gazeteciler TOKİ'den konut istiyor!

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Aytaç, gazetecilerin konut sahibi olmak için imzaladığı dilekçeyi Çerçi'ye teslim etti.

TOKİ Bursa'da gazeteciler için konut inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde Basın Mensupları için yapılan projenin inşaatı devam ediyor.

Bursalılar Toki'ye konut çağrısı yaptı!

Bursalı emekli ve engelliler TOKİ'ye 240 ay vadeli konut projelerinin Bursa'dan başlaması için çağrıda bulundu. Davutoğlu'nun müjdelediği 240 ay vade ve 250 lira taksitli konut projesinin Bursa'dan başlaması istendi.

TOKİ Bursalı gazetecilere 452 konut inşa ediyor!

Bazeleciler Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin (BGC) 452 konutluk inşaatının temeli Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atıldı.

toki bursalı gazeteciler için konut mu inşa edecek Haberi

toki bursalı gazeteciler için konut mu inşa edecek


Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç´a teşekkür ederek, "Konutların klasik TOKİ modeli dışında Bursa yöresel mimarisine uygun yapılacak olması meslektaşlarımızın mutluluğunu arttırdı" dedi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Gazeteciler Cemiyeti´nin başarılı gazeteciler ödül töreninde müjdeyi verdi. Bursa’da görev yapan gazetecilerin ev sahibi olması amacıyla BGC Başkanı Nuri Kolaylı’nın yoğun çaba harcadığını ifade eden Başbakan Yardımcısı Arınç, “Sayın Kolaylı’yı kutluyorum. Çok önemli bir işe başarıyla imza atıyor. Bursa’daki gazeteci dostlarımıza 452 daire yapımında Kolaylı’nın gayretleri sayesinde son aşamaya gelindi. İnşallah 2016 yılının Nisan ayında evlerinize çok uygun koşullarda sahip...