04 / 05 / 2024

TOKİ çalışmalararı

TOKİ çalışmalararı

Diyarbakır Sur İlçesinde kentsel dönüşüm uygulanacak ve burası İstanbul'un tarihi yarımadasına benzer bir kimliğe bürünecek. tarihi ve turistik bir yer olarak düzenlenirken burada Sur'daki tarihi mahalleler için TOKİ devrede.

TOKİ açıkladı! Kahramanmaraş ve Hatay'da kalıcı konut çalışmaları devam ediyor...

Hatay Valisi Mustafa Masatlı tarafından, "İlde 33 farklı noktada TOKİ çalışmasının sonucu 32 bin 609 konutun tamamlanacağını daha sonra Aralık ayında ise yaklaşık 4 ila 5 bin civarı konutu vatandaşların iskanına açılacağı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ'den alınan ev satılır mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) alınan ev satılabiliyor mu? TOKİ'den alınan konutlarda devir ve satış şartları neler?

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

Torun Center asansör kazası davasında 6 kişi beraat etti!

Şişli'de 2014 yılında 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davada, eski TOKİ çalışanı 6 sanığın beraatine karar verildi.

Millet bahçesini TOKİ yapacak!

Cumhurbaşkanı’nın talimatı ile TOKİ düğmeye bastı. Maslak ve Pendik’te yapılması planlanan millet bahçesi için TOKİ çalışmalara başladı. 

Şişli Torun Center asansör kazası davasında son durum!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili eski TOKİ çalışanı 6 sanığın, "görevi ihmal" suçundan ikişer yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle yargılanmasına devam edildi

Şişli'deki asansör kazası davası başladı!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin 25 sanığın yargılandığı dava haricinde, haklarında dava açılan 6 eski TOKİ çalışanının yargı süreci başladı.

TOKİ'nin önceliği Sur'daki vatandaşlar!

Terör operasyonlarının tamamlandığı bölgelerde seferberlik ilan eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) çalışmalarına hız verdi. TOKİ, Sur'da evi hasar gören vatandaşlara öncelik verecek.

Faruk Çaturoğlu, Zonguldak'taki TOKİ projelerini anlattı!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Sami Er'ı ziyaret etti ve TOKİ çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çorum Ortaköy'e TOKİ müjdesi!

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verildi. İftarda TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.

TOKİ Sivas Akıncılar Konutları 2017'de tamamlanacak!

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde yapımına başlanan birinci etap TOKİ çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen TOKİ müteahhitinden projeyle ilgili bilgiler aldı.

Kırşehir Özbağ TOKİ projesi için ilk adım atıldı!

Özbağ Toplu Konut Projesi (TOKİ) çalışmaları için ilk adım atıldı. Nazmi Ay, "Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) onayı ile birlikte üye yazım işlemleri başlatılacak ve talebe göre etaplar halinde toplu konut yapımına başlanacaktır.” dedi.

TOKİ çalışmalararı Haberi

TOKİ çalışmalararı

Hükümet, PKK'lı teröristlerin kazdığı hendekler ve barikatlar nedeniyle günlük hayatın yaşanmaz hale geldiği, terör unsurlarının temizlenmesi için sokağa çıkma yasağı ilan edilen tarihi mahallelerin bulunduğu  için özel bir çözüm planını devreye sokacak. Bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak ve burası İstanbul'un tarihi yarımadasına benzer bir kimliğe bürünecek.  tarihi ve turistik bir yer olarak düzenlenirken burada Sur'daki tarihi mahalleler için TOKİ devrede. Yeni yerleşim alanlarıyla halk yeni evlerine taşınacak. Terörün bölgeye yeniden yerleşmesi de önlenecek yaşayan vatandaşlar TOKİ tarafından yaptırılan daha sağlıklı binalara taşınacak. Böylece terör örgütü PKK'nın bölgeye operasyonlardan sonra tekrar yerleşmesinin de önüne geçilecek. 



Zübeyde...