06 / 05 / 2024

toki çankaya idari tesisler alanı

toki çankaya idari tesisler alanı

Toplu Konut İdaresi tarafından hazırlanan Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi, 26271 ada 1 parselde “ " İdari Tesisler Alanı ”na ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! Çankaya projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çankaya projesinin ihalesi yarın yapılacak. Çankaya TOKİ projesinde 50 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. 

TOKİ Eskişehir Çankaya Ticaret Merkezi tamamlama ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi'nin inşaat tamamlama işi için ihaleye çıkıyor.

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

TOKİ Ankara Çankaya 380 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Çankaya Alacaatlı Mahallesi 926 ve 927 parsellere ait 380 konut, 19 ticaret ve 1 camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Çankaya 102 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Çankaya Çayyolu Mahallesi 102 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Çankaya'da 380 konut yaptıracak!

TOKİ Ankara Çankaya Alacaatlı Mahallesi 926 ve 927 parsellere ait 380 konut, 19 ticaret ve 1 camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 31 Aralık 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Çankaya 102 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

TOKİ Ankara Çankaya Çayyolu Mahallesi 102 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 8 Aralık 2015 tarihinde saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Çankaya 48 adet korumalı komutan konutu ihalesi bugün!

Ankara ili Çankaya ilçesi (Ankara Garnizonunda Merkez Orduevinin Bulunduğu Bölge) 29189 ada 21 parselde yapılacak olan 48 adet korumalı komutan konutu ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Çankaya'da 48 adet korumalı komutan konutu yaptıracak!

TOKİ Ankara ili Çankaya ilçesi 29189 ada 21 parselde yapılacak olan 48 adet korumalı komutan konutu, 1 adet teshin merkezi inşaatı İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 30 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Ankara Çankaya özel eğitim okulu inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ili Çankaya ilçesi özel eğitim okulu altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Çankaya özel eğitim okulu inşaat ihalesi 18 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara ili Çankaya ilçesi özel eğitim okulu altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapı ihalesi 18 Şubat'ta gerçekleşecek.

TOKİ'nin Çankaya İdari Tesisler Alanı imar planı askıya çıktı!

Toplu Konut İdaresi tarafından hazırlanan Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi, 26271 ada 1 parselde “ " İdari Tesisler Alanı ”na ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

toki çankaya idari tesisler alanı Haberi

toki çankaya idari tesisler alanı


Ankara Çankaya İlçesi, Mustafa Kemal Mahallesi, 26271 ada 1 parselde E:2.00 ve Hmaks:63.50 m yapılaşma koşullu “İdari Tesisler Alanı”na ilişkin Toplu Konut İdaresi tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi bakanlık tarafından 29 Eylül 2014 tarihinde onaylandı. Bugün askıya çıkarılan planlar 22 Kasım 2014 tarihinde askıdan...