30 / 04 / 2024

TOKİ Çelikhan

TOKİ Çelikhan

Çelikhan’daki TOKİ konutları inşaat alanını gezen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Adıyaman Çelikhan taksit tutarı kaç TL! 6 soruda TOKİ Çelikhan...

Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Çelikhan 2022 fiyatı ne kadar?

Çelikhan Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikhan Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bahattin Çelik tarafından kuruldu.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Adıyaman Çelikhan'daki ihaleler meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 900 lira olarak belirlendi.

Niğde Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 1 milyon 400 bin lira olarak belirlendi.

Niğde Çelikhan Otel kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Çelikhan Otel'i kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 1 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

Adıyaman Çelikhan TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Çelikhan projesinde yer alan 94 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çelikhan Haberi

TOKİ Çelikhan

Yapılamaz denilen binaların kat kat yükseldiğini görmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, “Çelikhan ilçemiz hizmetin en güzeline layık. İlçede bu tür eserleri, yatırımları görmek bizlerin heyecanı, şevki bir kat daha artıyor. Konutların yapıldığı alan ormanlık alandı ve hazineye devri sonrası çok ciddi girişlerde bulunduk ve toplu konut alanına dönüştürülmesini sağladık. Burada toplu konut projesi yapılacak denildiğinde birileri bu bir hayal denildi, bu proje sadece sözde kalır denildi. Ama Allah’a şükürler olsun toplu konut inşaatı başladı ve kısa sürede iki bloğun katları bir bir yükselmeye başladı. Birileri hep konuşur, AK Parti yapar. 252 konutla birlikte bu alanda okul, cami ve ticaret merkeziyle adeta burada yeni bir şehir kuruluyor. Bölge Çelikhan’a hakim bir bölge ve kısmet...