06 / 05 / 2024

TOKİ Cizre hasarlı ev

TOKİ Cizre hasarlı ev

Bakan Yılmaz, “Silopi bizim için bir örnek. Silopi’de hafif zararlı olan bina ve konutların maddi karşılığını hemen halkımıza dağıtacağız. Ağır hasarlı binalar için de TOKİ konut ürettireceğiz. Aynı şey Cizre için de geçerli olacak." dedi.

Cizre'de 3 bin 87 konut inşa edildi! 

TOKİ  Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK tarafından temizlenen bölgelerde eni konutlar, okullar, camiler, iş yerleri, spor alanları inşa etti. 

TOKİ'den hasarlı yapı iddialarına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, hasarlı yapı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

TOKİ Şırnak Cizre 18 konut ile 12 ticaret alanı ihalesi 24 Haziran'da!

TOKİ Şırnak ili, Cizre ilçesi mescit, taziye evi ve 18 adet konut ile 12 adet ticaret inşaatı ihalesi 24 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ Cizre kurası çekildi!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde hendek operasyonları döneminde teröristlerin yıktığı evler devlet imkanı ile yeniden inşa ediliyor. TOKİ tarafından terör mağdurları için yapılan evlerin kura çekimi yapıldı.

Cizre'ye 10 bin 500 kişilik stat!

Şırnak'taki temaslarını sürdüren  Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 10 bin 500 kişilik stadyum inşa edilecek alanda inceleme yaptı...

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

TOKİ Şırnak'ta 9 bin 215 konut inşa ediyor!

TOKİ Şırnak'ta 9 bin 215 konut inşa ediyor. Şırnak Cizre ve Silopi'de inşa edilip, teslimlere başlanan konutlar İHA ile havadan görüntülendi...

Şırnak-Cizre karayolu Haziran'da açılıyor!

Yoğun bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğü Şırnak-Cizre karayolunun yapım çalışmalarında sona gelindi. Karayolu Haziran ayında trafiğe açılacak..

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Divan Grubu'ndan Cizre'ye yeni yatırımlar geliyor.

Cizre'de yıkılmış evlere karşılık yeni evler veriliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, geçen sene temeli atılan Cizre Nur Mahallesi'ndeki Sosyal Yaşam Parkı'nın açılış törenine katıldı. Özhaseki, törende önemli açıklamalarda bulundu. 

Divan Oteli Cizre'de açıldı!

Divan Grubu tarafından Cizre ilçesinde yapılan Divan Oteli açıldı. Açılışa TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Şırnak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhasek katıldı. 

Cizre Dirsekli TOKİ 1. Etap tamamlandı! 

Şırnak’ın Cizre ilçesi Dirsekli bölgesinde TOKİ tarfından hayata geçirilen konut projesinin  1. etabı tamamlandı.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Cizre hasarlı ev Haberi

TOKİ Cizre hasarlı ev

Şırnak’ın Cizre ilçesinde incelemelerde bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, zarar tespit çalışmalarının en kısa zamanda yapılacağını belirterek, ilçede eskisinden daha güzel bir ortam oluşturacaklarını kaydetti. Yılmaz, ilçedeki 2 bin gence 9 aylığına iş imkanı sunacaklarını da müjdeledi.

Sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı ilçelerde incelemelerde bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Silopi’nin ardından Cizre’ye geçti. İlçeyi gezen ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Bakan Yılmaz, Kaymakam Ahmet Adanur’dan brifing aldı. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Yılmaz, ilçedeki zarar tespit çalışmalarını hızlandıracaklarını belirtti. bugün itibariyle 25 çevre ve şehircilik uzmanının ilçeye geldiğini anlatan Yılmaz, bu sayının 150’ye ulaşacağını kaydetti. Yapılacak çalışmaların ardından atılması gereken adımların atılacağını vurgulayan Bakan Yılmaz, “Silopi bizim için bir örnek. Silopi’de hafif zararlı olan bina ve konutların...