03 / 05 / 2024

toki çorum konutları 2017

toki çorum konutları 2017

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Çorum Merkez kura çekilişi 25 Aralık'ta! Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Aralık'ta yapılacak. İşte Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ Çorum Ortaköy'de 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Ortaköy projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Ortaköy 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum İskilip'te 60 bin 800 TL peşinatla! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum İskilip projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum İskilip 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Merkez'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Merkez projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Merkez 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Mart'ta sona eriyor.

TOKİ Çorum Dodurga projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Dodurga orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için satışa çıktı.

TOKİ Çorum Merkez 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez 100 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Çorum 2. Bölge alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum 2. Bölge alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Çorum Kuruçay 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Çorum Uğurludağ başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona erecek.

TOKİ Çorum Uğurludağ projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ Yenicamii Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

toki çorum konutları 2017 Haberi

toki çorum konutları 2017


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’un Kuruçay Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 699 konutun ihalesi yapıldı. 21 Ağustos, Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.


Yükseklikleri zemin+3 ve 4 olan konutların 501’i 2 oda 1 salon ve 198’i ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.


TOKİ Çorum Konutları'nın bina cephelerinde seramik görünümlü EPS kaplama, bina köşelerinde ve balkonlarda fiber sement fugalı kaplamalar, pencere kenarlarında ahşap görünümlü söveler ve zemin kat seviyesinde taş kaplamalar kullanıldı.


Projeyle yerleşim alanı; dükkânları, camisi, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezine...