01 / 05 / 2024

toki Çorum Ortaköyde konut yapacak mı

toki Çorum Ortaköyde konut yapacak mı

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verildi. İftarda TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.

TOKİ Çorum Ortaköy'de 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Ortaköy projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Ortaköy 2022 ucuz konut projesi...

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi 4 Nisan'da!

Çorum Karayolları yol ağında bulunan Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu yapımı ihale ediliyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu!

TOKİ'nin Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 47 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016!

47 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura başvuruları sona erdi. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016..

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü bugün!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016!

47 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde başvuru dönemi yarın sona erecek. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016 tarihi..

TOKİ Çorum 140 konutun kurası 18 Ocak'ta!

TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi'nde bulunan 140 konuttan 92'sinin 3+1, 48'inin 4+1 olduğu ve kura yöntemiyle satışa çıkardı.

TOKİ Çorum'da kurayla 140 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Çorum'da 140 konut kura yöntemiyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Çorum Kargı kurası ne zaman?

Çorum Kargı Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 69 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekim günü!

47 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekim günü...

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap 2016 kura çekimi!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 47 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Devane başvuruları!

140 konutluk TOKİ Çorum Devane projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çorum Devane başvuruları...

toki Çorum Ortaköyde konut yapacak mı Haberi

toki Çorum Ortaköyde konut yapacak mı

Ortaköy Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verdi. 100. Yıl Etkinlik Alanı’nda düzenlenen iftar programına Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TOKİ Finasman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları ile birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, iftar öncesinde vatandaşlarla sohbet ederek onların dertlerini ve sorunlarını dinledi.Yemeğin ardından bir konuşma yapan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

TOKİ MÜJDESİ

Bu arada iftara katılan TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.


Çorum...