30 / 04 / 2024

toki çorum ulukavak

toki çorum ulukavak

Çorum'da 16 derslikli Kız Meslek Lisesi ve Yozgat'da 600 öğrencilik Ticaret Meslek Lisesi'nin inşaatı ve altyapı çalışmalarının ihalesi bugün yapılıyor...

Çorum Ulukavak Mahallesi'nde imar tepkisi!

Çorum'un Ulukavak Mahallesi 2. Damat Şükrü Sokak'ta bulunan vatandaşlar, uygulanan yanlış imar politikalarından dolayı mağduriyetlerini dile getirdiler.

TOKİ Çorum Devane Mahallesi kurası ne zaman?

TOKİ'nin Çorum Merkez Devane Mahallesi 2. Etap 142 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Çorum Devane Mahallesi kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Devane Mahallesi başvuruları!

Çorum Merkez Devane Mahallesi 2. Etap 142 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Çorum Devane Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

47 adet daireden meydana gelen TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura çekimi tamamlandı. TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor.

TOKİ Çorum Alaca kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ'nin Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 47 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Çorum Alaca kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu!

TOKİ'nin Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 47 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016!

47 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura başvuruları sona erdi. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016..

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü bugün!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016!

47 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde başvuru dönemi yarın sona erecek. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016 tarihi..

TOKİ Çorum 140 konutun kurası 18 Ocak'ta!

TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi'nde bulunan 140 konuttan 92'sinin 3+1, 48'inin 4+1 olduğu ve kura yöntemiyle satışa çıkardı.

TOKİ Çorum'da kurayla 140 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Çorum'da 140 konut kura yöntemiyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Çorum Kargı kurası ne zaman?

Çorum Kargı Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 69 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü ne zaman?

toki çorum ulukavak Haberi

toki çorum ulukavak

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Ulukavak Mahallesi'nde yer alan 16 derslikli Kız Meslek Lisesi ile Yozgat Yerköy Karacaşar Mahallesi Mezaryanı Mevkii'nde bulunan 600 öğrencilik Ticaret Meslek Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi bugün yapılıyor.



T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde gerçekleştirilecek olan ihale saat 14.00'te yapılıyor.