24 / 07 / 2024

toki daire satışları

toki daire satışları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 27 şehirde 195 daireyi 25-31 Aralık 2013 günleri arasında satacak. Satışa sunulan toplam 195 konut için başvurular 25 Aralık'ta başlayacak ve 31 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecek

Konutta yüksek fiyat balonu patlıyor mu? Daire satışları mart ayında yüzde 23 oranında geriledi!

TÜİK verilerine göre konut satışları mart ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22.8 oranında düşerek 80 bin 214 adet olarak gerçekleşti. 3 aylık dönemde ise sadece 225 bin konut satılabildi.

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Mersin Mezitli’de 3 blok olarak inşa edilen Asmin Trio’da konut satışları 2+1 daireler ile devam ediyor. 260 adet 3+1 dairenin satışının tamamlanmasından sonra, 68 adet 2+1 dairenin satışının başladığı Asmin Trio’da, 60 ay vadeye kadar kredi imkanı veriliyor...

Aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

TOKİ alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum bu kapsamda bu ay 1.697 konutu hak sahiplerine teslim edecek. Peki aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

Torkam E-5'in daire satışları yarın başlıyor!

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde daire satışları yarın başlıyor. Projede dairelerin metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Bumerang Kartal'da satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde daire satışları lansman fiyatıyla devam ediyor.

Konut projelerinde 3+1 ve 4+1 daire satışları arttı!

Aremas Gayrimekul kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, sektörde son dönemlerde yaşanan değişime dikkat çekti. Arslan, "Konut projelerinde 3+1 ve 4+1 daire satışları arttı" dedi.

Ocak ayındaki konut satışlarına kampanyalar etki etti!

TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de daire satışları Ocak 2017'de geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 artarak 95 bin 389 oldu. Konuya ilişkin sektör temsilcileri açıklamada bulundu.

Ebruli Ispartakule’de lansman öncesi satışlar başladı!

Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Ebruli Ispartakule’de lansman öncesi daire satışları başladı. Projenin Nisan ayında satışa çıkması planlanıyor.

Tam 8’de satışlar başladı!

Sahibi olduğu arsalar üzerine kaliteli ve güvenli yaşam inşa eden Tam Yapı Müteahhitlik, yeni projesi Tam 8’de daire satışlarına başladı.

Neo Bolluca 3 2016 satışları!

4 blok ve 84 daireden meydana gelen Neo Bolluca 3 projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Neo Bolluca 3 2016 satışları..

Akfen Bulvar Loft daire satışları!

Bulvar Loft Ankara projesinde ön talepte 150 konut ile 80 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi. İşte, Akfen Bulvar Loft daire satışları...

Ondörtüç Pendik'te ön satışlar devam ediyor!

Pendik'te 50 bin metrekare inşaat alanına sahip Ondörtüç Pendik Evleri'nde ön satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor..

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

toki daire satışları Haberi

toki daire satışları


TOKİ, 25 Aralık 2013 günü 43 projede toplam 195 daireyi satışa çıkarıyor. Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Eskişehir, Hatay, İsparta, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Sakarya, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli ve Yozgat şehirlerinde satışa sunulan toplam 195 konut için başvurular 25 Aralık'ta başlayacak ve 31 Aralık 2013 tarihine kadar devam...