04 / 05 / 2024

toki dazkırı ihalesi

toki dazkırı ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dazkırı’da hayata geçireceği 142 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı’da ucuz konut sahibi olun! 2+1’ler 608 bin TL’ye!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Kırıkkale Yahşihan'da 300 yeni konut hayata geçirecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan projesiyle 300 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Yahşihan 300 konut ihalesi 24 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan Erenler Mahallesi'nde yer alan 300 adet konutun ihalesini 24 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'ın iki ilçesinde 2 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Iğdır Merkez Karaağaç Mahallesi'nde 337 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Iğdır 337 konut ihalesi 8 Haziran'da!

2023 yılına kadar 81 ilde 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Iğdır projesinin ihalesini 8 Haziran'da gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta Çünür ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çünür projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor...

TOKİ Çankırı Eldivan 99 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı 99 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Çerikli 113 konut ihalesi bugün!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Kırıkkale Delice 113 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

toki dazkırı ihalesi Haberi

toki dazkırı ihalesi


TOKİ tarafından Afyonkarahisar’ın Dazkırı İlçesi, Esentepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 142 konutun ihalesi yapıldı. 10 Temmuz, Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.


Yükseklikleri zemin+3 olan konutların 78’i 2 oda 1 salon, 64’ü ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.


Yöreye uygun az katlı, yatay mimaride yapılacak olan projede, modern ve yöresel mimarinin izleri buluşturuldu. Cephelerde zemin kat seviyesinde taş kaplama, dekoratif pencereler ve  ahşap görünümlü kaplamalar kullanıldı. Mahalle konsepinin yer aldığı projede yerleşim alanı, ticari birimi, camisi, meydanı, parkı, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.



TOKİ...