05 / 05 / 2024

toki denizli açık satış

toki denizli açık satış

TOKİ Denizli Irlıganlı Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konutun satış başvuruları 5-31 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılıyor...

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ 206 arsanın satış ve kiralamasını açık artırmayla yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 26 ilde 206 arsanın açık artırma yöntemiyle satışı ve kiralamasını gerçekleştirecek.

TOKİ açık artırmayla onlarca konut ve iş yerini satıyor!

TOKİ bazı illerde konut ve iş yerini açık artırmayla satışa sunacağını internet sitesinden duyurdu. Hemen teslimli olarak satışa sunulan projelerde; Taşınmazlar mevcut durumu ile satışa sunulan, alıcılar taşınmazı görmüş, beğenmiş ve kabul edilecek.

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Nasıl başvurulur?

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

TOKİ Kayseri Tomarza projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesi 23 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesinde yer alan 4 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Bartın Ulus orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Çanakkale Bayramiç 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Bayramiç 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan 4 adet konut 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

toki denizli açık satış Haberi

toki denizli açık satış

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Denizli Irlıganlı Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.   


T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubelerince yürütülecek konut satışı başvuruları 05-31 Aralık tarihleri arasında yapılıyor.  


TOKİ Denizli Irlıganlı Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet 119,28 metrekareve 3+1 ve 1 adet 106,63 metrekare 3+1 konutlar en düşük 99 bin 562 TL ile en yüksek 116 bin 575 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Anahtar teslimi öncesinde, KDV Kanunu uyarınca konut bedelinin yüzde 1’i oranında KDV ayrıca alıcılar tarafından peşin ödenecektir.



İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden...