06 / 05 / 2024

toki diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi

toki diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın üretimde verimlilik artırılarak istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için yapımını sürdürdüğü Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi'nin inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ Diyarbakır Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı ihalesi 27 Temmuz'da!

Diyarbakır Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4 Kısım Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 4. Etap 397 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 4. Etap ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yaplacak.

TOKİ Diyarbakır 4. Etap 397 konut ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi 2020’de hizmete girecek!

İnşaatı süren 814 dükkân ve sosyal donatıların bulunacağı 4. Oto Sanayi Sitesi’nde incelemeler yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu 4. Sanayi Sitesi’nin 2020'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu başvuru tarihleri 2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan 134 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3.Bölge'de teslimler başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3. Bölge'de yer alan 480 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

toki diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi Haberi

toki diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Diyarbakır'da inşaatı devam eden  4. Oto Sanayi Sitesi'nin 6 ay sonra hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, TOKİ, Diyarbakır'da terör mağdurları ve düşük gelir düzeyine sahip vatandaşlar için konut üretiminin yanı sıra üretimde verimliliğin artırılması, böylece istihdama ve bölgesel gelişime katkı sağlanması amacıyla sanayi sitesi de inşa ediyor.

4. Oto Tamirciler ve Küçük Sanayi Sitesi Projesi kapsamında Diyarbakır-Elazığ kara yolu üzerinde geçen sene inşaatına başlanan sitenin inşaatının yüzde 80'lik kısmı tamamlandı.

Yaklaşık 507 dönüm üzerinde hayata geçirilen sanayi sitesinde toplam 5 bin kişi istihdam edilecek. 814 iş yeri kapasitesine sahip modern oto sanayi merkezinde 624'ü 150 metrekare ve 190'ı da 300 metrekare alana sahip iki tip iş yeri mevcut. Kurulan sitede, idare binası,...