17 / 05 / 2024

toki dodurga orta gelir başvuru tarihleri

toki dodurga orta gelir başvuru tarihleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Dodurga orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için satışa çıktı.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

Dilovası TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Dilovası TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey orta gelir projesinde yer alan 472 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Bolu Seben orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Seben orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce orta gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Uşak Karahallı TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Mart'ta sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir kura sonucu 12 Mart 2021 listesi!

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir kura sonucu 12 Mart 2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir kura sonucu 12 Mart 2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kırıkkale Merkez orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi orta gelir grubu başvuruları başladı.

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

toki dodurga orta gelir başvuru tarihleri Haberi

toki dodurga orta gelir başvuru tarihleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Dodurga orta gelir grubu projesinde 60 adet konut bulunuyor.

Başvuruların bugün başladığı Dodurga TOKİ orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı TOKİ Çorum Dodurga orta gelir grubu projesi kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ Dodurga orta gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 202 bin 615 TL, en yüksek konut bedeli 255 bin 834 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Dodurga 2020 projesi için ödenecek peşinat bedelleri 900,52 TL'den başlıyor, 1.918 TL'ye kadar yükseliyor.

Peşinat bedellerinin 20 bin 261 TL ile 51 bin 166 TL arasında değiştiği proje için 120 ay ve 180 ay vade...