28 / 04 / 2024

TOKİ Dükkan İhale

TOKİ Dükkan İhale

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) mülkiyetinde bulunan 34 ilde bulunan toplam 144 işyeri ile 36 konut, açık artırma ile satışa çıktı. Müzayede 29 Mayıs'ta Turyap Genel Müdürlüğü İstanbul Şişlideki binasında düzenlendi...

TOKİ, 39 konut ve 114 işyerini 120 ay vade ile Eskidji'de satıyor! 267 TL taksitle konut!

TOKİ İstanbul Kayabaşı'nda 2 adet işyerini 260 bin TL'den, Bahçeşehir'deki işyerini 450 bin TL'den satışa çıkardı. TOKİ, 114 dükkan ve 39 meskenin satışını Eskidji aracılığıyla 28 Haziran 2012 Perşembe günü yapacak

İzmir'deki rezerv alanda şimdi de ‘dükkan’ krizi yaşandı, vatandaşlar isyan etti!

30 Ekim'de yaşanan depremden sonra, Bayraklı’da inşa edilen rezerv alanda bu kez de ‘dükkan’ krizi yaşanıyor. 250 konutun KYK’ya satıldığı bloklarda TOKİ tarafından devri yapılan ancak yurt yapılan binaların altında kalması sebebiyle mülk sahiplerinin kullanmasına izin verilmedi.

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofisi kaçırmayın!

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofisi kaçırmayın...

Yatırımcılar dikkat! O ilimizde belediye 19 dükkanı kiraya veriyor! 2 Mart 2023’teki önemli ihaleyi sakın kaçırmayın!

Büyükşehir Belediyesi 19 dükkanı kiraya vereceğini duyurdu. İhale ise 2 Mart 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Ankara'ya 123 yeni dükkan geliyor! Beklenen proje için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için düğmeye bastı. TOKİ Ankara projesinde 123 adet dükkan yer alacak. İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 konut ve 54 dükkan!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Manisa Şehzadeler'de 547 konut ve 54 dükkan hayata geçirecek.

Aksaray'da inşaatı biten 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafında şehir içinde kalmış eski sanayi sitelerini şehir dışına taşımak için inşa edilen 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor. 

TOKİ Balıkesir Altıeylül 558 konut ve 25 dükkan ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Balıkesir Altıeylül'de 558 adet konut ve 25 adet dükkan inşa edecek.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

TOKİ'den Erzurum'a 50 konut ve 49 dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum İli Palandöken İlçesi 1.-2. Marketler Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 50 Adet Konut ve 49 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 4 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

TOKİ’den ucuz konut ve dükkan fırsatı!

Konut ya da dükkan almak isteyen kişiler için TOKİ’den müjdeli haber ard arda gelmeye başladı. TOKİ alt kazanç grubu aileler için ev ve dükkan satışlarına başladı...

TOKİ'den Konya'ya 831 yeni dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1.Etap 45 Adet Sanayi Yapısı (786 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (44 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Dükkan İhale Haberi

TOKİ Dükkan İhale

TOKİ, 34 ilde, toplam 180 adet taşınmazı  açık artırma usulü ile satışa çıkardı. 29 Mayısta Turyap Genel Müdürlüğü İstanbul Şişlideki binasında düzenlenen müzayedede TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasından da canlı bağlantı yapılarak teklifler alındı. İnternet üzerinden canlı olarak yayınlanan müzayedeye www.turyap.com.tr adresinden de söz konusu taşınmazlar için teklif verildi. 

Müzayedede katılımcılar en yoğun ilgiyi Bursa Gürsu'daki ticaret merkezine gösterirken, bölgede bulunan 7 adet dükkanın hepsine teklif verildi. 75 bin TL'den satışa çıkarılan dükkanlara en yüksek 360 bin TL teklif verilirken yine aynı bölgede bulanan ve 200 bin TL muhammen bedelle satışa sunulan dükkan müzayedenin en değerli taşınmazı oldu ve  790 bin TL teklif aldı.

İnternetten online katılımın da sağlandığı müzayedede en yüksek tekliflerin yüzde 12'si internetten gelirken açık artırmaya sunulan 180...