24 / 07 / 2024

toki edirne 25 kasım stadı

toki edirne 25 kasım stadı

Edirne Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşları, 25 Kasım Stadı’ nın alışveriş merkezi değil yeşil alan olması için Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ ndan destek istedi....

TOKİ Edirne Uzunköprü başvuruları 25 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Uzunköprü projesi için başvuru dönemi 25 Nisan'da başlıyor. 

TOKİ Edirne İpsala 2. Etap başvuruları 25 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Edirne İpsala 2. Etap kapsamında yer alan 92 adet konut için başvurular 25 Eylül'de başlıyor.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekiliş tarihi!

TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekiliş tarihi belli oldu. 9 bin 377 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Edirne Lalapaşa Konutları kura çekimi!

TOKİ Edirne Lalapaşa Konutları kura çekimi 25 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 78 bin 145 TL'den başlangıç gösteren projede 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura satışları!

TOKİ Edirne Lalapaşa kura satışları 25 Kasım 2015 Çarşamba günü gerçekleşecek. Aylık taksitlerin 260,48 TL'den başladığı projede 2+1 konut tipleri bulunuyor.

2015 TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekimi!

2015 TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekimi kapsamında 59 tane daire satışa sunuluyor. Daire fiyatları 78 bin 145 TL'den başlangıç gösteren projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura tarihi!

TOKİ Edirne Lalapaşa kura tarihi belli oldu. Toplamda 59 adet konutun satışa sunulacağı projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel için 180 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları bugün sona eriyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle 39 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 394 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları sona erdi!

TOKİ Edirne Süloğlu'nda yer alan 38 daire satışa sunuldu. TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları sona erdi. Projede 9 bin 675 TL peşinatla ödeme yapılabiliyordu.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekilişi 2015!

TOKİ Edirne Lalapaşa'da daire fiyatları 78 bin 145 TL'den başlıyor. Projede yer alan 59 adet konut kurayla satışa sunuluyor. İşte TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekilişi 2015 detayları...

TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri yarın sona eriyor!

TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri yarın sona eriyor. Toplamda 38 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 120 ay veya 180 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Edirne Meriç başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Edirne Meriç başvuruları için bugün son gün. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede daire fiyatları 98 bin 410 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Edirne Süloğlu ev fiyatları!

TOKİ Edirne Süloğlu ev fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Son başvuru tarihi 13 Kasım 2015 olarak belirlenen projede aylık taksitler 394 TL'den başlıyor.

toki edirne 25 kasım stadı Haberi

toki edirne 25 kasım stadı

Edirne Kent Konseyi Başkanı Özer Demir, Bakan Müezzinoğlu’na kentin merkezinde tarihi eserlerin içinde kalan bir bölgeye AVM yapılmasını istemediklerini aktardı. Alanın Edirne’nin ihtiyacı olan yeşil alan olarak düzenlenmesi gerektiğini belirten Demir, Edirne’nin ihtiyacı olan spor salonu ve yeni stat projelerine de destek verdiklerini sözlerine ekledi.


Konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’nin tarihi bir kent olması zenginlikleri bünyesinde barındırması adına kendilerine destek verdiğini belirtti. Edirne’nin ihtiyaçları olan spor salonu ve futbol stadı projesinin de gerekliliğini vurgulayan Bakan Müezzinoğlu, "TOKİ’ye o dosya ile gidilmesi bir kere yanlıştır. Bunu Edirne’nin yerel yönetimlerinin düzeltilmesi lazımdır. Tabii ki buranın AVM olması doğru değil, Edirne’nin şehir hukuku olarak doğru olanının yapılması gerekir. Ama dosyayı götürürken farklı götürüp sonra da birilerini araya koyup hadi bakalım,...