28 / 08 / 2024

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, Ceyhan’da TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Baştürk, inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ifade etti.

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Herkesin beklediği TOKİ detayı ortaya çıktı! İşte TOKİ örnek daireler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan, TOKİ 2022 ucuz konut projesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. TOKİ 2022 sosyal konut projesinin örnek daireleri belli oldu. Peki TOKİ 2022 daire planları nasıl? İşte TOKİ 2022 örnek daireler…

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İzmir Foça'da 8 taksitle imarlı arsa satıyor!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Foça'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 21 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ tapu harcından muaf mı 2022?

TOKİ'den daire satın alan dar gelirli vatandaşlar, tapuda bir masraf ödeyip ödemeyeceklerini merak ediyor. Peki, TOKİ tapu harcından muaf mı 2022?

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

İzmir Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Urla'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon 469 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir'de 23.2 milyon TL'ye 5 adet satılık gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Konak Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 23 milyon 274 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Milli Emlak'tan 27.3 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir ili, Konak, Tınaztepe, Kocatepe, Dumlupınar ve Subaşı ilçelerinde yer alan 13 gayrimenkulü 27 milyon 273 bin 150 TL'ye satıyor...

Muğla'da 51 kamu lojmanı 11.8 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğü tarafından 51 adet kamu lojmanı 11 milyon 825 bin TL'ye satılıyor.

İzmir'de 6.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı 6 milyon 580 bin 95 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Samsun'da Milli Emlak arsalarının kiralama ihalesine fesat karıştırıldığı iddiası!

Milli Emlak'a ait arsaların kiralanması ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla aralarında Samsun Milli Emlak Daire Başkanı'nın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı...

Samsun Milli Emlak Dairesi'nde şok gözaltı!

Samsun Milli Emlak Daire Başkanlığı’nda, biri üst düzey yönetici olan 6 kişi ‘Rüşvet’, ‘İhaleye Fesat Karıştırma’ ve ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçlarından gözaltına alındı.

İzmir'de 16.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, 16 milyon 602 bin 800 TL bedelle okul yaptıracak.

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk Haberi

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile birlikte, ilk etapta bin konutun yapılacağı Ceyhan Şehir Stadyumu’nun karşısındaki konut alanını gezen Baştürk, inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ifade etti.


Ceyhan Belediyesi olarak, TOKİ’ye arsa devrini gerçekleştirdiklerini ve ön talep toplama işlemini yaptıklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, ocak ayı itibariyle temel atma çalışmalarının başlamasını beklediklerini söyledi.


Yapılması planlanan 1. etap TOKİ konutlarının alt ve orta düzeyde vatandaşlara hitap edeceğini belirten Öztürk, “Ceyhan Şehir Stadyumu’nun karşındaki 90 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan ve her türlü donatı alanlarının da bulunacağı TOKİ konutları 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. Talepler 7 bini geçti. Bu da bizlerin ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızın ve vatandaşımızın ucuz konuta olan ihtiyacının göstergesidir. Allah’ın izniyle vatandaşımıza verdiğimiz tüm...