28 / 04 / 2024

Samsun'da Milli Emlak arsalarının kiralama ihalesine fesat karıştırıldığı iddiası!

Samsun'da Milli Emlak arsalarının kiralama ihalesine fesat karıştırıldığı iddiası!

Milli Emlak'a ait arsaların kiralanması ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla aralarında Samsun Milli Emlak Daire Başkanı'nın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı...



Samsun'da Milli Emlak'a ait arsaların kiralanması ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 6 şüpheliden, aralarında Samsun Milli Emlak Daire Başkanı'nın da bulunduğu 4'ü tutuklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Milli Emlak Daire Başkanı Y.K'nin rüşvet alarak ihaleye fesat karıştırdığı iddiasına ilişkin soruşturma yürüttü. 

Yapılan takipler sonucu operasyon düzenleyen ekipler, Daire Başkanı Y.K. ile rüşvet verdikleri iddia edilen E.A, O.A, R.U, M.K ve S.G'yi gözaltına alındı. 

Zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan, Y.K, E.A, O.A. ve R.U. çıkarıldığı hakimlikçe "rüşvet almak, rüşvet vermek ve kamu kurum ve kuruluşlarının ihalesine fesat karıştırmak" suçundan tutuklandı. 

Diğer iki kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 
 


Geri Dön