29 / 04 / 2024

TOKİ Emlak Konuttan 240 bin TLye dükkan

TOKİ Emlak Konuttan 240 bin TLye dükkan

2023 vizyonunda yer alan ilk planlı kent meydanı Başakşehir’de hayata geçiyor. Başakşehir, Taksim meydanının 2 katı büyüklüğünde ve altında kapalı otoparkı bulunan kent meydanına kavuşuyor.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

TOKİ 16 ilde 142 iş yeri 9 ilde 17 konut satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emlak pazarlama şirketi Turyap aracılığıyla 16 ilde 142 iş yeri ile 9 ilde 17 konut açık artırma yöntemiyle satışa sundu.

Esta Acıbadem nerede?

Esta İnşaat tarafından hayata geçirilen Esta Acıbadem projesi TOKİ Emlak Konut güvencesi taşıyor. Proje rezidanslardan meydana geliyor. Peki Esta Acıbadem nerede?

Esta Acıbadem Projesi!

TOKİ Emlak Konut güvencesini taşıyan Esta Acıbadem projesi, 21 bin metrekare alanda hayata geçirilecek...

Faiz indirimi konut satışlarına nasıl yansıyacak?

Gayrimenkul sektöründe sıkışıklığı aşmak üzere TOKİ, Emlak Konut GYO ve GYODER, geçtiğimiz haftalarda kampanya başlatmıştı. Başlatılan seferberlik bankaların faiz indirimi ile devam ediyor. Finans sektöründe bu yönde yeni kararların alınması bekleniyor.

Konut seferberliği sektör temsilcileri önderliğinde başladı!

Gayrimenkul sektör temsilcileri TOKİ, Emlak Konut GYO ve GYODER önderliğinde adeta konut seferberliği başlattı. Emlak Konut GYO'nun 1-31 Ağustos dönemini kapsayan kampanyasında, Türkiye genelindeki 30 projedeki evler 120 ay taksitle ve aylık yüzde 0,70 faizle satılacak.

Bakırköy Mimarlar Odası: SSK Bakırköy Doğumevi satışı iptal edilmeli!

MİMARLAR Odası Bakırköy Şubesi, TOKİ Emlak Konut GYO tarafından 25 Şubat’ta kat karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihaleye çıkartılacak Bakırköy SSK Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

TOKİ Ceyhan projesinin inşaatı ne zaman başlayacak?

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, Ceyhan’da TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Baştürk, inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ifade etti.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları 2015!

Toplam 1.849 adet konuttan meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları 2015 dün saat 12:00'den açıklandı.

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi 2015!

Toplam 1.849 adet konuttan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi 2015 bugün saat 12:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Emlak Konuttan 240 bin TLye dükkan Haberi

TOKİ Emlak Konuttan 240 bin TLye dükkan
Başakşehir, Taksim meydanının 2 katı büyüklüğünde planlanan ve altında kapalı otoparkı bulunan kent meydanına kavuşuyor. 


372 bin m²’lik şehir parkına komşu inşa edilen meydanda resmi kurumların hepsi tek merkezde toplanıyor. 


5000 kişilik selatin mimarisinde bir caminin de inşa edileceği meydan, hem metro hem tramvayla ulaşım imkanına sahip. Günde 200 bin kişinin ziyaret edeceği ön görülen Başakşehir Kent Meydanı, Türkiye’nin ilk planlı meydanı olma özelliğini taşıyor. Hepsi tek merkezde.. 


372 bin metrekarelik alan içerisinde bulunan şehir parkı, kongre ve gösteri merkezleri, resmi kurum alanları, metro, tramvay, günde 80 bin kişiye hizmet vermesi planlanan ve inşaatı devam eden Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi ve 3. Köprü Bağlantı Yolu’na doğrudan bağlanan Türkiye’nin ilk planlı şehir meydanı 65.000 m²’lik bir alana sahip. 


1 milyon nüfuslu Kayaşehir uydu...