04 / 05 / 2024

TOKİ engelli kontejyanı Ankara 2014

TOKİ engelli kontejyanı Ankara 2014

TOKİ engelli kontenjan Ankara Altındağ detayları haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında satışa sunulan dairelerin fiyatları 99 bin 89 lira ile 134 bin 865 lira arasında değişiklik gösteriyor.

TOKİ'den 'uyarlanabilir' konut müjdesi! Engelli vatandaşlar için adım atıldı! Uygun ödeme şeçenekleri sunulacak! 

Hükümet engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla TOKİ eliyle ‘uyarlanabilir’ konut inşa edecek. İşte TOKİ 'uyarlanabilir' konut ile ilgili detaylar...

Engelli TOKİ başvurusu nasıl yapılır? TOKİ engelli başvuru şartları nelerdir?

TOKİ ucuz konut başvurularına dair detaylar merakla araştırılmaya devam ediliyor. Engelli TOKİ başvuruları da araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

TOKİ engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ, alt gelirli, orta gelirli, şehit ailelerini, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, engelli vatandaşları ve emekli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ'den engelli vatandaşlara ayrıcalık!

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? Engelliler TOKİ kuralarına ne kadar katılabilir? sorularını araştırıyor.

TOKİ 50 bin konut engelli başvuruları başladı!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konut hakkından yararlanmak isteyen engelli vatandaşlar bugünden itibaren bankalara başvuru yapabilecek.

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonucu 2018!

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonucu 2018 açıklandı. 605 dairenin yer aldığı projede engelli vatandaşlar için kura sonuçları netleşti. İşte isim listeleri...

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonuçları açıklandı!  

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi saat 10:00'da başladı. Toplamda 605 daireden meydana gelen projede engelli vatandaşlara ayrılan daireler için kura çekilişi sonuçları açıklandı.

TOKİ Afyonkarahisar Zafer engelli başvuruları başlıyor!

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi engelli projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projede 33 adet konut bulunuyor.

TOKİ'den engelli vatandaşlara özel konut düzenlemesi!

Konut ihtiyacı olan engelli vatandaşlara özel olanaklar ve kontenjan sunan TOKİ, inşa ettiği evlerde bu kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak için özel mimari düzenlemeler de uyguluyor.

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuru tarihleri!

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli başvuruları bugün başlıyor!

Konut fiyatlarının 185 bin 82 TL'den başladığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Ankara Turkuaz Engelli başvuruları bugün başlıyor...

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu!

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu 27 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Projede yüzde 40 engellilere özel 7 adet konut satışta.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi 31 Mayıs'ta!

2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1 dairelerin kuralarının tamamlandığı projede normal 2+1'lerin kura çekilişi ertelendi. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi 31 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ engelli kontejyanı Ankara 2014 Haberi

TOKİ engelli kontejyanı Ankara 2014

TOKİ engelli kontenjan Ankara Altındağ kapsamında Altındağ Başpınar konut projesi kapsamında yer alan 39 tane konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile satışa sunuluyor. 


Konutların sadece en az yüzde 40 engelli vatandaşlara açık satış yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Başpınar projesinde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 


TOKİ Ankara Altındağ Aktaş Başpınar'daki 98,9 metrekare 2 oda 1 salon daireler 99 bin 89 TL ile 111 bin 687 TL, 124,56 metrekare 3 oda 1 salon daireler 126 bin 439 TL ile 134 bin 865 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Başvuruların 22 Aralık ve 31 Aralık tarihleri arasında kabul edildiği TOKİ Ankara Altndağ Aktaş Başpınar  satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. 


Satış duyurusu için