29 / 07 / 2024

toki erbaa

toki erbaa

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tokat’ın Erbaa ilçesinde inşa edilecek 224 konutun yapımına başlandı.

TOKİ'nin Erbaa projesinin detayları belli oldu!

Erbaa Belediyesi tarafından Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 38 bin 457 metrekarelik arazinin kamulaştırılması sonucu başlayan TOKİ sürecinde resmi kayıt aşamasına gelindiği bildirildi.

Tokat Erbaa TOKİ'de 2+1 608 bin liraya!       

TOKİ Tokat Erbaa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Erbaa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Erbaa'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Erbaa sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Erbaa'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat Erbaa'ya 2 yeni okul!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Tokat Erbaa ve Niksar kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Erbaa ve Niksar projelerinin kura çekilişi yapıldı.

Tokat Erbaa TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Tokat Erbaa projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Tokat Erbaa başvuruları başladı!

2 oda 1 salon konutların yer altığı Tokat Erbaa projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Tokat Erbaa'da 224 konutun kurası bugün çekiliyor!

TOKİ Tokat Erbaa'da yer alan B1 tipi 108 adet 2+1 konut, C1 tipi 116 adet 3+1 konut olmak üzere toplamda 224 konutun kurası bugün çekiliyor...

Erbaa'da yapılacak 224 TOKİ konutun inşasına başlandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tokat’ın Erbaa ilçesinde inşa edilecek 224 konutun yapımına başlandı.

TOKİ'den Tokat Erbaa'ya 224 konut geliyor!

Daha önce ihalesi yapılan daha sonra iptal edilen ve 6 Mart'a tekrar ihalesi yapılan TOKİ Tokat Erbaa projesinde 224 konut yer alacak.

TOKİ’den Tokat Erbaa’ya 224 konut!

TOKİ tarafından Tokat’ın Erbaa İlçesi’nde inşa edilecek olan 224 adet konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Erbaa'da 224 yeni konut yapacak!

TOKİ tarafından Erbaa’da yapılacak 224 TOKİ konutunun ihalesi 6 Mart'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Tokat Erbaa 224 konut ihalesi 6 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tokat İli Erbaa İlçesi'nde toplamda 224 adet yeni konut inşa edecek.

toki erbaa Haberi

toki erbaa

İlçede yapılacak 224 TOKİ konutunun yapımı için Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki arsada temel hafriyatı alınmaya başlandı. Zemin 4 kat olarak inşa edilecek konutların 108’i 2+1 116’sı ise 3+1 olacak. Projeyle yerleşim alanı; ticaret alanları, camisi, parkı ve peyzajı ile bir bütün olarak planlanan TOKİ konutlarının cephe tasarımlarında geleneksel konutlarında yer alan cephe elemanları kullanılacak.


Ahmet Yesevi Mahallesinde kurulan TOKİ şantiyesini ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceleyen Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım,"Söz verdiğimiz gibi TOKİ konutlarını Erbaa’ya kazandırıyoruz. Uzun ve yorucu bir sürecin ardından nihayet ilk kazma vuruldu. TOKİ’nin Erbaa’da bu güne kadar yapılamaması arsa bulunamama sorunuyla ilişkilendiriliyordu. 2014’te TOKİ’yi Erbaa’ımıza kazandıracağımıza dair bir söz vermiştik. Göreve gelir gelmez Erbaa’da geçmiş dönemlerde bulunamadığı iddia edilen TOKİ arsasını bulduk. Vatandaşlarımızdan talep toplayıp Başbakanlık Toplu...