25 / 05 / 2024

TOKİ Ermenek

TOKİ Ermenek

Ermenek Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; önce vadesi 180 ay olan B1 tipi (2 + 1) konutların vadesi 240 ay, 120 ay olan C tipi (3+1) konutların vadesi 144 ay olarak yeniden düzenlendi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman Ermenek'e 156 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Ermenek'te 156 yeni konut inşa edecek.

Karaman Ermenek'te tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Karaman Ermenek Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, bölgede bulunan tehlikeli yapıların yıkımına başlandı.

Karaman Ermenek'te 7 mahallenin sakini kaya düşme korkusuyla yaşıyor!

Karaman Ermenek ilçesinde dağ eteğinden düşen kayalar mahalle sakinlerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Ermenek Belediye Başkanı Sözkesen, 1969'tan beri kaya düşmesi nedeniyle bugüne kadar 10'un üzerinde can kaybının yaşandığını belirtti.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Antalya Ermenek'te tapu sorunu bitiyor!

Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi’nde yaşanan tapu sorunun çözümü için 24 bin 312 metrekare genişliğinde 41 ayrı parselin ihaleyle satışını yapacak. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Anamur-Ermenek yolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Anamur-Ermenek yolu yapım çalışmaları kapsamında Anamur'daki bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

TOKİ Ermenek Haberi

TOKİ Ermenek

Ermenek Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; önce vadesi 180 ay olan B1 tipi (2 + 1) konutların vadesi 240 ay, 120 ay olan C tipi (3+1) konutların vadesi 144 ay olarak yeniden düzenlendi. Ermenek Toplu Konut Projesi'nde kura sonucu belirlenen hak sahipleri ile yeniden belirlenen vade üzerinden sözleşme imzalama işlemleri 23-27 Kasım 2015 tarihleri arasında TC Ziraat Bankası AŞ Ermenek Şubesinde gerçekleştirilecek. Sözleşme imzalama işlemleri, C-l Blok için 23 Kasım 2015, Bl-A Blok için 24 Kasım 2015, Bl-B Blok için 25 Kasım 2015, Bl-C Blok için 26 Kasım 2015 ve 00 Bl-D Blok için 27 Kasım 2015 olarak açıklandı. 


Anadolu'da...